Dnevni horoskop - Vodolijama je polje ljubavi manje dinamično, a ovom znaku je vreme za odmor

Dnevni horoskop – Vodolijama je polje ljubavi manje dinamično, a ovom znaku je vreme za odmor

Blizanci u braku imaju razumevanje, Strelčevima je važno da se prilagode nadređenima. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Danas želite veći uticaj na posao ali to vam neće biti dozvoljeno. Kasnite u svemu jer ste veoma usporeni. Polje ljubavi je podložno manjim sukobima mišljenja. Imate dobre ideje ali nisu zadovoljene potrebe partnera. Zdravlje sasvim dobro.

Bik

Lep dan pred vama jer ste uradili mnoge zadatke. Imate privilegiju da se opustite pa čak i odete na manji odmor. Ukoliko ste bili na odmoru plkanirajte još jednu pauzu koja će vam dobro doći. Ljubavne prilike su solidne. Zdravlje bez tegoba.

Blizanci

Ne kupujte ništa polovno ili bez garancije možete baciti pare. Čak i očekivane provizije mogu otići na drugu stranu. Emotivno ste odlično i nema razloga da odbijete avanturu koja vas juri. Blizanci u braku imaju razumevanje. Zdravlje  dobro.

Rak

Venera u vašem znaku  čini vas emotivnijim i previše senzitivnim na tuđe  jadikovke. Imajte u vidu da nije vaša pomoć jednistvena. Venera u vašem znaku prilično otvara mogućnost ekspanzije u vidu porodičnih finasija. Imate dobro opšte zdravlje.

Lav

Imate lepu podršku uticajnih ljudi i to je vaša važna poslovna organizacija. Zastupajte slabije jer će vam se to dobrim vratiti. Venera u vašem polju tajni utiče na intrige koje se pletu oko vašeg porodičnog života. Zdravlje je sasvim solidno.

Devica

Svoje potencijale stavite u službu realnih mogućnosti jer nemate previše opcija. Ne gubite vreme na ljude koji vam neće doneti materijalnu sigurnost. Partner vas provocira jer želi nadmudrivanje, pokušajte da to izbegnete. Zdravlje bez tegoba.

Vaga

Manji kamen spoticanja brzo rešavate urođenom diplomatijom. Zato su vaši dnevni razgovori bitni kako bi unapredili posao i odnose sa drugim ljudima. Kroz tuđa iskustva možete najbolje izbeći nesporazume sa voljenom osobom. Zdravlje veoma dobro.

Škorpija

Potreban je sistem konkretne podrške ali ako izostane danas se oslonite na svoj instikt. Iskustvo je vaše na vama je da se oslonite na već  urađene poslove. Rasprava oko nebitne teme završava se dobrim razgovorom. Zdravlje bez većih tegoba.

Strelac

Vaši poslovni parametri se menjaju a vi ne možete da ostanete na istom principu. Zato je važno da se prilagodite nadređenima. Jedino što možete u ljubavi je da uvažavate potrebe partnera ako ne želite da vas izbegava. Zdravlje je  solidno.

Jarac

Pokušajte da budete ravnodušni na pojedine komentare koji nisu lepi. Zato je bitno da ubedite sebe u svoje sposobnosti. Partner pravi nekoliko radikalnih koraka a na vama je da ga podržite jer se radi o zajedničkom napredku. Zdravlje bez tegoba.

Vodolija

Vaše današnje iskušenje je u odbacivanju ponude koja vas može veoma malo angažovati. Razmislite o svojim planovima jer od toga zavise finasije. Polje ljubavi je manje dinamično ali dovoljno interesantno. Zdravlje je sasvim solidno.

Ribe

Danas nije ni vrem ni mesto za vaše izlive besa. Pokušajte da pozovete realnost u mogućnostima koje nudite. Pre nego se distancirate od partnera proverite intrige koje ste čuli. Nije sve onako kako se vama učinilo. Zdravlje sasvim dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.