Dnevni horoskop - Vodolijama je u ljubavi mirno, a ovom znaku okolnosti nisu negativne

Dnevni horoskop – Vodolijama je u ljubavi mirno, a ovom znaku okolnosti nisu negativne

Vagama je potrebna jača energija da bi završili današnje poslove, Škorpijama su oscilacije u ljubavi prisutne, ali veoma nejasne. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Unsplash

Ovan

Nikako da se prilagodite nekim poslovnim situacijama pa je danas na redu vaše zbunjivanje protivnika. Zaboravite na principe i opustite se jer ne  rešavate ništa. U ljubavi sve ima smisla ako je se dogovarate sa partnerom. Zdravlje je stabilno.

Bik

Dajte sebi prostora i vremena da pametno rasporedite novac troškove izdatke. Vreme je da se uozbiljite sa prihodima. Kasnije možete da se opustite Manjak fleksibilnosti čini vaš emotivni dan napetim jer ste dodatno ljuti. Zdravlje solidno.

Blizanci

Ne morate danas da se dokazujete na poslu ali vaša potreba za povećanjem prihoda čini nezgodnu atmosferu u nekim pregovorima. Zaljubljeni Blizanci nemaju vremena da misle na posao jer su posvećeni emotivnom partneru. Zdravlje veoma solidno.

Rak

Danas ste baš spremni da prihvatite i ono što vam nikako ne odgovara. Vaša  tvrdoglavost nije jača od dobre ponude. Okolnosti nisu negativne ali sa razumevanjem u ljubavi možete da popravite emotivni život. Polje zdravlja bez hroničnih tegoba.

Lav

Nabacite osmeh i kada vam sagovornik ne prija jer tako ne ulazite u konflikt. Skloni ste promenljivim dilemama. Pojačajte samokontrolu baš onda kada ste osećate da pucate. Imate dobre šanse da izbegnete  raspravu. Zdravlje je sasvim dobro.

Devica

Želite da delujete brzo i efikasno ali to nije vaša današnja dinamika.Nemojte dozvoliti da budete posrednik u svađi koja vas se ne tiče. Neće vam teško pasti manji kompromisi. Polje ljubavi je bez promena. Zdravlje bez većih hroničnih tegoba.

Vaga

Potrebna vam je jača energija da bi završili današnje poslove. Manje očekivanja neće doneti manje razočarenja. Ako ste u stabilnoj vezi ili braku partner očekuje vaša rešenja za sve ono što vas žulja. Polje zdravlja nije hronično ugroženo.

Škorpija

Vaša spremnost da napredujete i da se osamostalite nije dovoljno jaka da bi krenuli napred. Oscilacije u ljubavi su prisutne ali veoma nejasne za vašeg partnera. Pokušajte da se dogovorite oko manje konfliktnih stvari. Zdravlje je dobro.

Strelac

Danas zaboravljate na sve dogovore a kasnite i na sve sastanke. Krenite ranije da ne upanete u paniku. Imate dovoljno opcija da ubedite partnera u potrebe koje su samo vama bitne. Vaša sebičnost je u punom jeku. Polje zdravlja je odlično.

Jarac

Male su šanse da danas zaradite više nego obično. Unapredite nove poslovne aktivnosti da bi poboljšali svoje prihode. Imate dobre prilike da provedte  miran i emotivan dan sa porodicom ili prijateljima. Zdravlje je sasvim stabilno i dobro.

Vodolija

Ne možete da se klonirate i budete na dva mesta u isto vreme. Rasporedite obaveze zbog bolje organizacije. Imate izglede da ćete dobiti novac od urađenih poslova. U ljubavi je toliko mirno da ste zaboravili na emocije. Zdravlje odlično.

Ribe

Odbacite danas sve nemoguće planove i promenite tok postojećih. Na vama je da budete nepokolebljivi i idete napred ka cilju i promenama. Spremnite se na nova i pozitivna dešavanja na emotivnom i ljubavnom polju. Zdravlje veoma stabilno i dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.