Dnevni horoskop - Vodolijama je vreme da uzmu odmor, ovaj znak previše drami u ljubavi

Dnevni horoskop – Vodolijama je vreme da uzmu odmor, ovaj znak previše drami u ljubavi

Škorpije su spremne na neka dešavanja koja joj se ne dopadaju, Rakovima je ljubavni život mirniji. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto; Unsplash

Ovan

Veoma ste poslovni i aktivni pa je danas izvesno da ćete imati uspešan i odličan dan. Spremni ste da opravdate očekivanja nadređenih. I dalje ste miljenik suprotnog pola pa je dobro da se ponekad opredelite za jednu osobu. Zdravlje odlično.

Bik

Lako se nosite sa poslovnim izazovima jer ste pozitivni i veoma dobro naelektrisani. Nemate povoljne aspekte za ulazak u tajne veze zato izbegavajte zauzete osobe. Bikovi u vezi ili braku pripremaju iznenađenje, Zdravlje je stabilno.

Blizanci

Od jutros ste aktivni i ponašate kao da ste uključeni u struju. Imate previše rasporeda koji čeka da ih ispunite. Vaše emotivne priče bilo da ste u braku ili slobodni prerastaju u dramu koja nema ni početak ni kraj. Zdravlje je bez tegoba.

Rak

Danas ste odlični u mnogim razgovorima i dogovorima jer ste spremni na sve kompomise kako bi završili posao. Manje nesigurnosti na emotivnom polju vode vas ka dobrim procenama. Zato je ljubavni život mirniji. Polje zdravlja je veoma stabilno. 

Lav

Saradnja sa strancima danas je veoma problematična ali samo zbog novca.Druge probleme nemate jer ste se pobrinuli unapred. Nemojte pristati na neočekivani eksperiment koji vam predlaže partner . On vas dobro testira. Zdravlje je veoma dobro.

Devica

Neočekivani posao može doneti bolju zaradu. Prihvatite i poneko prilagođavanje trenutnoj situaciji. Polje ljubavi je u tragovima tolerancije zato se potrudite da se dogovorite oko nekretnina ili ulaganja u zajednički posao. Zdravlje je dobro.

Vaga

Kada danas pregovarate isključite emocije jer je posao predviđen za odlučne osobe. Krajem dana ostavite sve dileme iza sebe. Nemojte se osvrnuti na pojedina razočarenja da bi sudili današnjem emotivnom partneru. Zdravlje bez proromena.

Škorpija

Puno je obaveza pred vama pa je dobro da napravite solidan raspored. Tako ćete uraditi i više nego očekujete. Spremni ste na neka dešavanja koja vam se ne dopadaju. Svesno gutate priču partnera da bi videli razvoj situacije. Zdravlje dobro.

Strelac

Kada vas bombarduju vi ste najsrećniji jer tako upošljavate svoje veštine organizacije. Odlični efekti posla raduju vas sve do kraja dana. Nije čudno da ste zavedeni od jednog Ovna jer ste to odavno priželjkivali. Zdravlje je stabilno. 

Jarac

Niko vam ne brani da postavite nove parametre na poslu. Zato slobodno krenite u rekonstrukciju organizacije. Neke odluke zahtevaju obrazloženje zato razgovorajte sa emotivnim partnerom oko planova koji su vam bitni. Zdravlje je veoma dobro.

Vodolija

Kada ste okupirani obavezama nije čudno što ste umorni. Zato vam neće niko zameriti ako uzmete par dana za odmor. Ispoljite svoju suštinu preko reči. Probajte da objasnite partneru kako se osećate. Polje opšteg zdravlja nije ugroženo.

Ribe

Danas je moguće da ste dobitnik dobre organizacije i još bolje zarade. Tako ste osigurali novi poslovni put koji priželjkujete. Nemojte zaboraviti na bitne datume jer bi to povredilo emotivnog partnera. Odlično je opšte stanje zdravlja.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.