Dnevni horoskop - Vodolije moraju voditi računa kakve donose, a ovaj znak mora da pronađe mir za sebe

Dnevni horoskop – Vodolije moraju voditi računa kakve donose, a ovaj znak mora da pronađe mir za sebe

Lavovi gaje neobičan haos u još neostvarenim emotivnim odnosima, Škorpija ima šanse da zaradi u trgovini. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Odličan dan koji provodite na uobičajen način. To znači da se spremate za aktivnosti koje zahtevaju odlučne i brze reakcije. To je veoma dobar zadatak za vas. Dobro je da se okrenete ljubavi pažnji i sitnim zadovoljstvima. Zdravlje nije ugroženo.

Bik

Veoma ste disharmonični sa kolegama sa posla i to vam daje još veću zlovolju. Ipak, tokom dana pokušavate da nađete malo mira za sebe. Partnerski odnosi su sasvim rutinski i teku sa manjom dozom razumevanja. Zdravlje je bez većih promena i stabilno.

Blizanci

Iako očekujete uspeh u posredovanju i trgovini, nije dan u kome uspevate da ostvarite svoje ciljeve. Budite skromniji kada su u pitanju tuđe finasije. Neočekivani troškovi oko popravke automobila. Ako nemate hronične probleme, zdravlje dobro.

Rak

Nije čudno ako danas negirate poslušnost na svakom poslovnom nivou, jer ste ovladali pojedinim tehnikama poslovanja. Danas umete da potrošite pozitivnu energiju sa partnerom. Zato je pred vama opušteno popodne. Zdravlje je sasvim stabilno i dobro.

Lav

Odlični i zaneseni planovi dovode vas do povremenog nezadovoljstva. Vratite misli u realnost, pa će vam biti lakše. Ako ste slobodni Lav, onda gajite neobičan haos u još neostvarenim emotivnim odnosima. Nemate veće tegobe na opštem planu zdravlja.

Devica

Rasipate energiju novac i tuđe vreme samo da biste uštedeli u nekim transakcijama. Na kraju dana uočavate da je ušteda potpuno bezazlena. Ako nešto učinite za emotivnog partnera, nemojte odmah tražiti pohvalu. Zdravlje je veoma promenljivo.

Vaga

Današnju veću pozitivnu energiju najbolje je potrošiti na obaveze. Uhvatite se za kreativnost i ne puštajte svoje nalete motivacije. Neko iz vaše okoline preozbiljno shvata vašu dobru narav i uslužnost da pomognete. Zdravlje je dosta solidno.

Škorpija

Ako uvidite da ono drugačije i nije tako loše, imate šanse da zaradite u trgovini. U suprotnom ima novca, ali ne u količini koju očekujete. Opterećeni ste poslom, ali vam tranzitni Mesec u Strelcu daje mogućnost avanture. Zdravlje sasvim dobro.

Strelac

S vama danas nije lako jer ste puni energije koju vam daje tranzitni Mesec u vašem znaku. Ne žurite da ne napravite grešku. Manji nesporazumi sa partnerom. Zdravlje je solidno.

Jarac

Iako ste neprestano kao zapeta puška i u isčekivanju vesti, ništa nećete promeniti na poslovnom planu. Vaš uspeh na poslu je tamo gde ga najmanje očekujete. Danas ste zatečeni lepim opuštajućim stvarima u ljubavnom odnosu. Zdravlje je solidno.

Vodolija

Dobro je da ne reagujete na poslovne ponude i to ne bar dok dobro ne razmislite i saberete dobrobiti. Nije sve onako kako vam se prezentuje, zato vodite računa o odlukama koje donosite. Ljubav je veoma nejasna kategorija. Moguća nesanica.

Ribe

Potrebno je mnogo strpljenja danas jer bez obzira na pohvale koje ćete dobiti, ima i bitnih poslovnih ucena. Ako ste u vezi, partner će doprineti održanju samopouzdanja. Slobodne Ribe maš taju o partneru koji je stranac. Zdravlje sasvim dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.