Dnevni horoskop - Vodolije nisu spremne na kompromis, a ovaj znak je dobro raspoložen

Dnevni horoskop – Vodolije nisu spremne na kompromis, a ovaj znak je dobro raspoložen

Lav je na ljubavnom polju veoma raspoložen, Škorpija je veoma zadovoljna svojim ugovorima. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Budite danas pozitivni onako kako vi umete, preterano i sa svim srcem. Sve nagomilane poslove radite sasvim opušteno i na vreme. Imate dovoljno vremena i za emotivnog partnera, pa je na ljubavnom polju prisutna mala idila. Proverite krvni pritisak.

Bik

Veoma ste dobro raspoloženi i spremni da sarađujete sa svima koji vam se obrate za savet. Nemojte odmah odati simpatije prema jednoj Vagi. Bračna zajednica je vaš današnji folis jer želite da provedete dan u ljubavi. Zdravlja bez većih tegoba.

Blizanci

Merkur u vašem znaku dobro vas ubrzava, a vi ste za sporiji ritam. Niste u stanju da pomognete svima, napravite prioritete. Ne ponavljate stare greške u ljubavi. Nije potrebno da kontolišete svaki pokret emotivnog partnera. Zdravlje dobro.

Rak

Ne gubite glavu zbog previše obaveza jer sve stižete, a nešto ostvite i za sutra. Ako ste slobodni, jedna Riba ima nešto da vam kaže. Važna je komunikacija u vezi, jer ne razumete raspoloženje emotivnog partnera. Zdravlje je dovoljno stabilno.

Lav

Danas lepo i inspirativno obavljate sve poslove. Zato ste u odličnom raspoloženju. I to nije jedino što vam se dešava jer ste i na ljubavnom polju veoma raspoloženi za sve dnevne obaveze. Imate baš dovoljno energije. Zdravlje je sasvim solidno.

Devica

Nemojte dans odustati od svojih principa jer će to drugi shvatiti kao vašu slabost. Nudite beoma aktivni na poslu jer imate dobre rezultate. Emotivno ste fleksibilni jer imate poverenje u planove emotivnog partnera. Imate tegobe u zdravlju.

Vaga

Danas je potrebno da mislite polako, a da delujete brzo. Zato dobro smislite kako ćete danas obaviti posao. Nije čudno što se udružujete sa partnerom jer vam je potrebnna podrška u mnogim prekomernim dnevnim obavezama. Zdravlje je sasvim dobro.

Škorpija

Merkur vam može pomoći u komunikaciji i fleksibilnosti da danas obavite dobar deo posla. Veoma ste zadovoljni svojim ugovorima. Niste nedorečeni, nego se nervirate zbog okolišanja partnera kada su u pitanju dogovori. Zdravlje veoma stabilno.

Strelac

Veliki poslovi i zalogaji su odlični, ali ne zaboravite na male poslove. Oni vas uvek dovedu do tih velikih projekata. Nije potrebno da se vrate u prošlost da bi promenili emotivnu budućnost. Isijavate ljubav. Nemate veće tegobe u zdravlju.

Jarac

Više poslovnih prilika zadaje vam danas glavobolju. Ipak je dobro kada imate više opcija, bez obzira na zabrinutost jer ste odgovorni. Vaša potreba za stabilnošću u ljubavi nije bez odjeka kod emotivnog partnera. Vaše zdravlje je veoma dobro.

Vodolija

Imate puno obaveza, a niste spremni na kompromis, pa vam to pravi manji problem. Pokušajte da se bolje organizujete na poslu i u dnevnim obavezama. Nije dobro da usput i površno radite na zajedničkim dogovorima. Zdravlje je stabilno i dobro.

Ribe

Ne izbegavajte intuiciju jer vam ona daje dobre odgovore kada imate poslovnu dilemu. Emotivno ste u novoj vezi i sasvim dobro se snalazite na tom polju. Potrebno je samo da ne izbegavate ljubav koja vam se pruža. Opšte zdravlje je dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Izvor: Objektiv

Zatvoreno za komentare.