Dnevni horoskop - Vodolije očekuje odličan dan za ljubav, Bikovima je zdravlje bez promena

Dnevni horoskop – Vodolije očekuje odličan dan za ljubav, Bikovima je zdravlje bez promena

Škorpijama je potrebna bolja komunikacija, Lavovima tranzitni Mesec u Ovnu čini emotivno polje veoma uzbudljivim. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Tranzitni Mesec u vašem znaku čini vas dominantnim u svim poslovnim situacijama. Zato i želite da se dokazujete. Emotivno ste u dobrom vajbu jer se bavite brzim rešenjima i odlukama. Slobodni Ovnovi su spremni za avanturu. Zdravlje je  dobro.

Bik

Nije pametno da krijete svoje poslovne poteze kada je u pitanju trgovina. Imate dobre prilike da napravite dobru priču razlike u ceni. Kartkoročna dobra energija ljubavi opčinila je vaše emotivno nebo. Zdravlje je bez bitnih i vidiljivih promena.

Blizanci

Iako se danas ne možete pohvaliti strpljenjem, vi ćete završiti dobar posao. Emotivna situacija je ista ako ste u vezi lili braku. Dok će zauzeti Blizanci imati sukob sa bivšim partnerom. Zdravlje sasvim solidno.

Rak

Ne možete danas da birate poslove, a ni obaveze koje vam odgovaraju. Zato ste u blagoj tenziji nezadovoljstva. Unutrašnje nezadovljstvo ispoljavate prema emotivnom partneru i zato ste u blagoj napetosti. Polje zdravlja nije bitno ugroženo.

Lav

I dalje je na snazi vaše dobro raspoloženje i velika volja da se dokažete u poslu i karijeri. Imate važan razgovor popodne. Odlična energija tranzitnog Meseca u Ovnu čini vaše emotivno polje veoma uzbudljivim. Zdravlje je stabilno i bez tegoba.

Devica

Nije povoljno da se povučete iz posla koji ste sami izjurili. Potrebno je da se prilagodite novim okolnostima i preprekama. Nemate novčane probleme ako umete da štedite. Ne mislite na juče jer je danas potpuno nova situacija. Zdravlje je dobro.

Vaga

Niste u stanju da se danas pomirite sa saradnikom i bolje ne pokušavajte da popravite taj odnos. U emotivnom odnosu koji dugo traje pokušavate da nametnete svoje potrebe i stavove. To će danas biti baš teško i nezamislivo. Zdravlje bez tegoba.

Škorpija

Radite u timu u kome niste uspostavili dobru međusobnu saradnju. Zato su danas veći problemi na rasporedu od ranog jutra. Imate dobre misli i zamisli samo vas suprotna strana ne razume. Potrebna je bolja komunikacija. Zdravlje sasvim dobro.

Strelac

Brza rešenja su prava stvar za vas i zato ne gurajte dugotrajan rešenja kao primer dobrih zamisli. Imate dobre odnose sa porodicom i potpuno ste opčinjeni voljenom osobom. Vreme je za odmor ili predah pa razmišljajte o tome. Zdravlje stabilno.

Jarac

Pokušajte da se oslobodite poslovnog rizika i pritiska koji vas opseda. Niste u situaciji da birate raspored obaveza. Prihvatite neke sugestije od partnera jer su dobro proučene i isplanirane. Preuzmite mere nežnosti. Zdravlje bez veće promene.

Vodolija

Naplatite svoje stečene veštine i edukaciju. Potrebno je da napokon naplatite i svoje iskustvo. Odličan dan za ljubav ako niste u dugoj vezi. Imate mogućnost da vam pomognu prijatelji oko osobe koja vam se dopada. Nemate tegoba u zdravlju. 

Ribe

Današnje vesti od Ovna mogu doneti blagi napredak i preporod na poslu, ali i u karijeri. Imate mogućnost da menjate stvari na bolje. Gradite poverenje koje je napuklo usled nerazumevanja. Imate priliku da dokažete lojalnost. Dobro se osećate.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.