Dnevni horoskop - Vodolije zabrinute zbog posla, a ovom znaku je zdravlje stabilno

Dnevni horoskop – Vodolije zabrinute zbog posla, a ovom znaku je zdravlje stabilno

Škorpije su emotivno udaljene od ljubavi jer su joj druge stvari važnije, Lavovima je posao u rutiskoj dinamici. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Ne hvatajte se za prazna obećanja jer nemate dobre sagovornike. Čak i podrška poslovnog tima može izostati. Uklopite se u potrebe partnera jer ste sve već unapred isplanirali. Razumevanje i podrška je obostrana. Zdravlje je sasvim dobro.

Bik

Obuzimaju vas neizostavne obaveze a baš bi voleli da ste već na odmoru. Postali ste nestrpljivi jer želite da budete na drugom mestu a ne na poslu. Na emotivnom polju ste polu zadovoljni jer vas opterećuju isti problemi. Zdravlje je stabilno.

Blizanci

Snažna energija predusetljivosti obojiće vaš poslovni dan. Zato su rezultati dobri i produktivni. Venera planeta ljubavi spremna je za nove letnje avanture ali danas nećete imati mnogo uspeha na emotivnom polju.Bez tegoba u opštem zdravlju.

Rak

Sledi vam uspešna saradnja i sa ljudima koji nisu vaš šolja čaja. Ipak pokušajte da budete pristojni kada tražite važnu uslugu. Emotivno ste spremni za kompromis i pomirenje sa jednim delom bliske porodice. Zdravlje je dosta stabilno i dobro.

Lav

Bez većih problema nema ni većeg pritiska i nervoze. Vaš posao je u rutiskoj dinamici pa vam može biti čak i dosadno. Danas uživate u blagodetima letnjih pasijih vrućina koje uspešno rashlađujete dobrim pićem. Zdravlje veoma dobro, vitalni ste.

Devica

Odličan dan da analizirate sve poteze i da vas zaboli glava od tolikog razmišljanja. Tranzitni Mesec u vašem znaku ne daje mir već zabrinutost i za ono što još nije stiglo kao problem. Emotivna kalkulacija je  pravila problem.Česte glavobolje.

Vaga

Pokušavate na veštački način da pregurate i osvežite dan pred vama. Iako želite pozitivne vibracije one baš suprotne i preuzimaju glavnu ulogu. Neće vas bitno oraspoložiti poznastvo sa zanimljivom osobom. Polje zdravlja nije hronično ugroženo. 

Škorpija

Imate propusne granice u današnjim dogovorima. Zato ćete već sutra promeniti ono što ste ugovorili. Emotvno ste udaljeni od ljubavi jer su vam druge stvari važnije. Opterćeni ste obavezama koje pritiskaju vaš novčanik. Zdravlje je dobro.

Strelac

Opirete se starom poslu jer želite nove zadatke. Mogući problemi sa nadređenima jer ste potpuno bez dlake na jeziku. Pazite na reči koje izazivaju sukob.Niste utemeljeni na emotivnom polju pa dolazi do nesporazuma. Zdravlje dovoljno solidno.

Jarac

Uspešno danas kanališete bes jer ste spremni na poslovni kompromis. To će vam doneti malo mira u finasijama. Odlična terapija za emotivni status su zabava i izlasci. Primenite svoje simpatične metode zavođenja. Zdravlje veoma promenljivo.

Vodolija

Pokušajte da povratite mentalnu ravnotežu jer ste zabrinuti za poslove koji su tek u najavi. Maksimalno ste posvećeni pogrešnoj osobi i zato osećate nezadovoljstvo. Imajte u vidu da vi možete promeniti sve. Zdravlje je sasvim odlično.

Ribe

Danas možete biti uspešni ako se ne zanosite pogrešnim obećanjima. Poslušajte iskusnije osobe ali verujte i sopstvenoj intuiciji. Vaše emotivno polje je stabilno ako ste pronašli srodnu dušu. U suprotnom intezivno ste u potrazi. Zdravlje dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.