Dnevni horoskop - Vodoliju prati dobar predosećaj, ovaj znak upada u ljubavnu zavrzlamu

Dnevni horoskop – Vodoliju prati dobar predosećaj, ovaj znak upada u ljubavnu zavrzlamu

Bik situaciju na poslovnoj sceni tumači na sebi svojstven način, Škorpija pažljivije mora da analizira osobu koja joj se dopada. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Unsplash

Ovan

Ljubav: Delujete samouvereno i dobro raspoloženo, nasuprot vama partner vešto prikriva svoje emotivno nezadovoljstvo.

Posao: Nije teško napraviti dobar izbor u situaciji kada vam se nude zanimljive ideje ili kada saradnici pružaju značajnu podršku.

Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Bik

Ljubav: Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, nemojte dozvoliti da se između vas stvori novi emotivni zid.

Posao: Situaciju na poslovnoj sceni tumačite na sebi svojstven način, pri tome uporno ignorišete događaje koji se ne uklapaju u vašu procenu.

Zdravlje: U večernjim satima prijaće vam odmor i relaksacija.

Blizanci

Ljubav: Neko vas uzbuđuje i privlači vam pažnju. Izbegavate da priznate svoju emotivnu slabost, ali odaju vas različiti postupci.

Posao: Sa par dobrih poteza, možete učiniti više nego vaši saradnici ili poslovnih konkurenti. Sledite uspešna pravila.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Rak

Ljubav: Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete partnera.

Posao: Na osnovu blic informacija dolazite do dobrog zaključka. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar poslovni odnos.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji režim ishrane, unosite više vitmina.

Lav

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, suviše se oslanjate na svoj »blisatavi um« i potiskujete osećanja. Nepotrebno provocirate partnera.

Posao: Zadržite dodatnu meru opreza, jer pogrešan potez stvara mogućnost za novu komplikaciju ili poslovni gubitak.

Zdravlje: Važno je da se rasteretite suvišnih briga.

Devica

Ljubav: U ljubavnom odnosu, zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni vaša očekivanja. Budite kategorični.

Posao: Stalo vam je da potvrdite svoje praktične sposobnosti pred saradnicima, ali ne možete da se opredelite za najbolje rešenje.

Zdravlje: Potrudite se da previlno uskladite svoje želje, misli i osećanja.

Vaga

Ljubav: Partner za razliku od vas lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Nečije samouvereno ponašanje vas dovodi u inferiornu poziciju.

Posao: Nema razloga da optužujete okolinu za poslovno-finansijske propuste. Dobro procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju.

Zdravlje: Razgovarajte sa bliskim prijateljima i izbegavajte depresivno raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada. Skloni ste čestim promenama raspoloženja.

Posao: Verujete u onu verziju koja odgovara vašim potrebama, tako da ne proveravate nove informacije koje utiču na poslovno-finansijsku saradnju.

Zdravlje: Izbegavajte neumerenost i impulsivnost, opustite se.

Strelac

Ljubav: Postavljanje preteranih zahteva pred partnerom donosi negativan efekat. Nekom smeta vaše impulsivno ponašanje.

Posao: Važno je da poštujete svoja moralna načela. Ne treba da se dokazujete pred osobama koje primenjuju drugačije kriterijume poslovanja.

Zdravlje: U večernjim satima prijaće vam relaksacija.

Jarac

Ljubav: Pre nego što prihvatite nečiju »emotivnu igru«, važno je da se prethodno dobro upoznate sa osnovnim pravilima ponašanja.

Posao: Važno je da svoje obaveze završavate u zadatom roku, nema razloga da smišljate nove izgovore. Ponekad je pamet relativna i sumnjivija kategorija.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje osnovne potrebe.

Vodolija

Ljubav: Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Proverite svoju ljubavnu sreću.

Posao: Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovno-finansijskoj saradnji.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoj izgled i raspoloženje, prihvatite pozitivne uzore.

Ribe

Ljubav: Pokušavate da se otrgnete od sentimentalnog raspoloženja, ali često razmišljate o nečijem odsustvu. Nedostaje vam inicijativa.

Posao: Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje poslovne planove, ali imate sjajnu predstavu o izboru najboljih rešenja.

Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

Zatvoreno za komentare.