Dnevni horoskop - za Strelca se kolo sreće okreće, ovaj znak nailazi na velike nesporazume

Dnevni horoskop – za Strelca se kolo sreće okreće, ovaj znak nailazi na velike nesporazume

Bik deluje snalažljivo u početnim fazama, Lav mora da kontroliše svoje iznenadne izlive ljubomore. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Unsplash

Ovan

Ljubav: Suviše pažnje posvećujete nekim sporednim događajima koji vas dodatano udaljavaju od voljene osobe.

Posao: Ukoliko vam se ne dopada nečije ultimativno ponašanje, diplomatska nota postaje neizbežna. Naročito kada za to postoji dobar poslovni interes.

Zdravlje: Potrebna vam je psihološka ravnoteža, opustite se.

Bik

Ljubav: Nova sumnja vodi ka emotivnom udaljavanju. Potrebno je da ostvarite harmoničan odnos sa voljenom osobom.

Posao: Delujete snalažljivo u početnim fazama. Ne možete da utičete na tok i dinamiku poslovnih pregovora, jer postoji osnovni protokol.

Zdravlje: Priuštite sebi kreativan odmor i više sati dobrog sna.

Blizanci

Ljubav: Nema razloga da se ponašate strogo prema porodici, prihvatite nečije izvinjenje. Pokažite da imate dovoljno razumevanja.

Posao: Neko ne obraća pažnju na vaš poslovni autoritet ili komentare koje upućujete. Potrebno je da uspostavite bolji model uspešne komunikacije.

Zdravlje: Izbegavajte destruktivno ponašanje i loše navike.

Rak

Ljubav: Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posledicu, ali ako su vaša osećanja u skladu sa glasom razuma, postupite po svojoj savesti.

Posao: Sjajno umete da predvidite tok događaja. Učinite onako kao što vam odgovara, bez lažnog osećanja krivice.

Zdravlje: Večernje sate planirajte da provedete u skladu sa svojim raspoloženjem, opustite se.

Lav

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, prvi utisak može lako da vas zavara. Kontrolišite svoje iznenadne izlive ljubomore.

Posao: Na vama je da donesete završnu reč ili konačnu odluku, koja predstavlja pozitivnu prekretnicu u poslovnoj saradnji.

Zdravlje: U večernjim satima prijaće vam izlazak ili susret sa bliskim prijateljima.

Devica

Ljubav: Potrebno je da bolje razumete stvari koje partner uporno prećutkuje. Do nekih odgovora se ne stiže na lak ili jednostavan način.

Posao: Ukoliko vam je stalo da pridobijete nečije poverenje, morate delovati prisebno i u skladu sa utvrđenim pravilima poslovne saradnje.

Zdravlje: Upotrebite svoju intuiciju, nema razloga za nesigurnost i napetost.

Vaga

Ljubav: Delujete uznemireno, ali partner dobro zna na koji način može da vas inspiriše na pozitivno razmišljanje i raspoloženje. Opustite se.

Posao: Iritira vas suočavanje sa saradnicima koji očekuju vašu servilnost ili prihvatanje različitih poslovnih ustupaka.

Zdravlje: Izbegavajte situacije koje remete vašu koncentraciju ili psihološku ravnotežu.

Škorpija

Ljubav: Nema potrebe da ograničavate svoju maštu, iznenadite voljenu osobu neobičnim idejama i aktivnom ulogom. Delujete zanosno.

Posao: Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično značenje. Važno je da sačuvate poverenje u određene saradnike.

Zdravlje: Ulepšajte svoj izgled, kao dodatni podsticaj za dobro raspoloženje.

Strelac

Ljubav: U emotivnim susretima kolo sreće se okreće – negde dobijate, a negde gubite. Sačuvajte lično dostojanstvo. Sreća je dostižna.

Posao: Nečije odgovore možete tumačiti na različite načine, ali na kraju ostajete uskraćeni za osnovne uslove koji su vam neophodni.

Zdravlje: Važno je da se pravilno zaštitite od negativnih uticaja.

Jarac

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom budite iskreni i realni, bolje je da ne obećavate stvari koje niste u stanju da ispunite.

Posao: Poslovni gubitak ilustruje različite probleme koji postoje među saradnicima ili otežavajuće okolnosti u kojima se nalazite.

Zdravlje: Nema razloga da se opterećujete napornim obavezama.

Vodolija

Ljubav: Priuštite sebi neki poseban užitak i zadovoljstvo. Prijaće vam emotivni susret ili romantična zabava u odabranom društvu.

Posao: Ništa nije slučajno, stoga budite uporni u svojim namerama pred poslovnim partnerima. Dokažite svoje sposobnosti na delu.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Ribe

Ljubav: Ne dozvolite da mali nesporazumi u odnosu sa voljenom osobom prerastu u ozbiljnije probleme koji vas emotivno udaljavaju.

Posao: Imate osećaj da vam nedostaju pouzdane informacije ili da vam iznenada izmiče dobra poslovna prilika.

Zdravlje: Važno je da prevaziđete svoje unutrašnje konflikte.

Zatvoreno za komentare.