Fanovi imaju razne teorije - šta će biti sa likom Nikole Đurička u nastavku serije "Stranger Things"?

Fanovi imaju razne teorije – šta će biti sa likom Nikole Đurička u nastavku serije „Stranger Things“?

Netfliks je objavio drugi deo 4. sezone serije “Stranger Things”, samo mesec dana nakon premijere prvog dela sezone. Iako je slučaj da na novu sezonu Netfliksove serije čekamo i više od godinu dana, ovaj presek stigao je jako brzo i jako neočekivano.

Foto: IMDb

Đuričko tumači ruskog švercera Jurija. Naš glumac se pojavljuje u mnogobrojnim kadrovima najnovije sezone serije – a fanovi koji još uvek nisu pogledali drugi deo sezone, očekuju njegovu smrt u seriji, piše CdM.

Nastavak teksta sadrži spojlere!

Fanovi predviđaju da bi lik, kojeg igra Nikola Đuričko, mogao da postane sledeća Demogorgonova žrtva nakon što je izdao sve ostale protagoniste serije. Međutim, u priči je potrebno da ostane živ kako bi pomogao da pilotira avionom i vrati Džojs, Hopera i Mareja u Sjedinjene Države.

U seriji, Jurij Ismajlov je posrednik u poslu između Enca i Džojs, i odgovoran je za prikupljanje novca kako bi pomogao Hoperu da pobegne iz ruskog zarobljeničkog logora.

Iako spolja možda izgleda prijateljski, Juri je zapravo izdajnik. Ono što dodaje složenost njegovom karakteru je strah, koji ga nekoliko puta obuzima u seriji.

Ipak, on ima mnogo obožavatelja, a horor legenda Stiven King je jedan od njih. Ovaj 74-godišnji autor rekao je ranije ovog meseca da antagonista koji se ponavlja zaslužuje "spinof" seriju, odnosno, sopstveni šou.

„Volim tog ljigavog, ljigavog Rusa Jurija. On zaslužuje sopstvenu seriju“, napisao je King na Tviteru.

Novu sezonu Stranger Things serije možete gledati od danas na Netfliksu.

Zatvoreno za komentare.