Fatalni su - najstrastveniji ljubavnici rađaju se u ovom znaku horoskopa!

Fatalni su – najstrastveniji ljubavnici rađaju se u ovom znaku horoskopa!

Astrologija je znanje iz davnina koje može nam dati smernice na koji način i kako ljudi vole i pružaju ljubav. Najstrastveniji ljubavnici rađaju se u ovom znaku horoskopa!

Foto: Shutterstock

Ljubav je pokretač svega u životu, a znak koji to najlepše čini, to je Lav.

Lavovi su definitivno najstrastveniji ljubavnici! Lav je znak koji je pod uticajem Sunca, a Sunce govori o našoj ličnoj motivaciji, o energiji koju posedujemo, o životnoj snazi koju ima pojedinac.

Lavovska energija je najdominantnija kada su u pitanju znaci horoskopa pa samim tim i njihova ljubav je iznad svih ostalih.

Lav kada voli, njegovo srce je prepuno ljubavi i emocija. Lavovska energija se oseća na prvi pogled i ne ume da sakrije svoje emocije pa i ljubav koju gaji prema voljenom biću.

To su osobe koje imaju široko srce, otvoreno iskreno pokazuju svoje emocije. Kada vas Lav voli, onda ste vi jedina osoba na svetu i bićete veoma zadovoljni tretmanom koji vam pruža ovaj znak. 

Za njih ništa ne postoji kao prepreka kada je u pitanju ljubav i kada su u pitanju jake emotivne reakcije. Njihova ljubav je strastvena, duboka, iskrena i puna radosti. Uz ovaj znak se osećate prihvaćeno, zaštićeno, voljeno i maksimalno poštovano, piše Srbija Danas.

Lav ima velike emocije, ali i visoke standarde kada je u pitanju ljubavna strana. Lav je maksimalno veran i odan ali isto to očekuje i od druge strane. Ne podnosi da ga ignorišete. Često se ponaša dramatično ako nije u centru pažnje, ali ga ljutnja prilično brzo prolazi. 

Smatrajte sebe srećnikom (ili srećnicom) ako imate za partnera Lava ili Lavicu. 

Zatvoreno za komentare.