Filipinac zapanjio žiri u emisiji "Amerika ima talenat"

Filipinac zapanjio žiri u emisiji „Amerika ima talenat“

Marselito Pomoj (35) sa Filipina digao je na noge publiku tokom nastupa u "America's Got Talent: The Champions" (Amerika ima talenat: Šampioni), novoj verziji popularnog muzičkog takmičenja u kojem učestvuju pobednici i takmičari prethodnih sezona iz celog sveta.

Foto: YouTube/printscreen

Pomoj je 2011. pobedio u filipinskoj verziji, a za sobom već ima dva objavljena studijska albuma. U takmičenje se vratio na velika vrata, otpevavši simfonijsku baladu "The Prayer", koju u originalu izvode Selin Dion i Andrea Bočeli.

Na sceni mu se pridružila i supruga radi emotivne podrške, dok žiri čini sada već čuvena postavka - Sajmon Kauel, Hajdi Klum, Aleša Dikson i Haui Mendel. Iako je Pomoj bio vidljivo nervozan na sceni, odlučno je potvrdio Kauelu da će biti pobednik sezone, na oduševljenje publike.

Muzika je zatim krenula, a veština koju je Pomoj pokazao po svemu je nesvakidašnja. Počeo je da peva deonice Selin Dion istančanim sopranom, a zatim se, na iznenađenje svih i kao bez muke, prebacio na duboki tenor Andree Bočelija.

Kako je pesma tekla, Pomoj je nastavio da se prebacuje iz jednog glasa u drugi, zbog čega je zaslužio gromoglasne ovacije.