9 filmova koje celi svet nestrpljivo iščekuje u 2020.

9 filmova koje celi svet nestrpljivo iščekuje u 2020.

U ovoj godini očekuju nas neke veoma zanimljive premijere, od nostalgičnih rimejkova, preko filmova socijalne tematike, do pravih drama. Ovo su filmovi iz 2020.godine koje ne možemo dočekati.

Foto: IMDb

Sudeći po naslovima čije se prve projekcije tek očekuju, u 2020. mogli biste malo češće u bioskope.

Mulan

Ovaj film, čija bi premijera trebala da se održi krajem marta, je filmska adaptacija crtaća Mulan, koji govori o hrabroj devojci koja se pridružila vojsci umesto svog bolesnog oca i postala najveći ratnik u istoriji Kine.

Dizni je održao opsežan proces kastinga kako bi našao idealnu glumicu za ulogu Mulan. Prošli su čak pet zemalja i testirali dodatne hiljade devojaka iz drugih zemalja, a ulogu je dobila kineska glumica Lu Jifei.

The Eternals

Nakon završetka "Osvetnika" 2019. Marvel se sprema za novi uspešni serijal, čija se premijera očekuje u novembru.

Radnja filma odvija se nakon poraza Tanosa, besmrtni identiteti koji su se skrivali od ljudi ujedinjuju se kako bi spasili svet. Glumačka ekipa prilično je impresivna, a Brightside piše da su u njoj  Anđelina Jolie, Salma Hajek, zvezda serije "Stranger Things" Mili Bobi Braun, Kit Harrington i Ričard Maden iz Igre prestolja i drugi.

Crna Udovica

Skarlet Džohanson vraća se ulozi KGB agenta Nataše Romanof u filmu čija je premijera najavljena za kraj aprila. U filmu će se setiti stvari koje su joj se događale pre pridruživanja Osvetnicima.

Bill & Ted Face the Music

Nastavak filma o dva loša tipa koji sanjare o tome da postanu popularne rok zvezde. Umesto toga prisiljeni su da nađu stalni posao i brinu o porodicama, bar dok ne sretnu tipa iz budućnosti. Zbog uloge u filmu čija je premijera u avgustu ove godine Kijanu Rivs se čak obrijao.

Free Guy

Rajan Rejnolds je zaposleni u banci koji iznenada shvati da živi u matrici. Ili u videoigri u kojoj je neaktivni lik, ali brzo postaje glavni lik. Ideja za film čija je premijera planirana u junu pozajmljena je iz popularne igre "Grand Theft Auto".

Top Gun: Maverick

Mesec ranije trebala bi da se održati premijera rimejka filma koji je stvorio Toma Kruza. U nastavku Top Gun-a Kruz postaje instruktor mladim pilotima.

Scarface

Tom Hardi uteloviće poslednje dane legendarnog mafijaša Ala Kapona nakon što je osuđen na deset godina zatvora. Premijera je najavljena za april.

Foto: IMDb

Ghostbusters: Afterlife

Radnja se odvija na farmi koju samohrana majka nasleđuje od svog oca, a tokom istraživanja kuće njena deca pronalaze automobil koji je pripadao legendarnim isterivačima duhova.

Sonic: the Hedgehog

Već u februaru jež kojeg smo upoznali u igri i njegov prijatelj Tom boriće se protiv doktora Robotnika.