Foto-finiš - sinoćna "Potera" je definitivno bila jedna od najzanimljivijih!

Foto-finiš – sinoćna „Potera“ je definitivno bila jedna od najzanimljivijih!

U sinoćnjoj epizodi kviza "Potera", znanje takmičara je bilo izuzetno impresivno, dovodeći do uzbudljivog obračuna s tragačem Milanom Bukvićem. Stefan, Živka, Darko i Miroslav suočili su se s izazovima kviza.

Prva dva takmičara uspela su da osvoje 165.000 dinara, nažalost, Miroslav nije uspeo proći u završnu poteru. Situacija se dodatno zakomplikovala kada je Darko, hrabro odlučio da ide na veću cifru protiv Bukvića.

Kada je odbranio milion dinara, Darku je čestitao tragač, ali i sam voditelj, Jovan Memedović. 

- Darko je poentirao, ali izgleda da se skromnost jako često isplati. Nekad kažu da je to laž, ali očigledno je odlika onih koji su Bogu miliji i dragi. Hvala - rekao je Milan.

Memedović je otišao korak dalje, te je Darku morao da stisne ruku. 

- Stežem ruku. Pazite, jedanaest godina radim ovaj kviz, niko nije uspeo. Mislim da je bilo ponuđeno milion dinara, mislim da je prihvaćeno jedanput, ali niko nije uspeo da ih zadrži kao vi. Ovo je rekord -  rekao je Jovan Memedović.

Foto: YouTube/printscreen

Drama do poslednjeg pitanja

Završna suma od 1.165.000 dinara bila je ulog koji su Živka, Darko i Miroslav branili protiv Bukvića.

Uspešno su "pobegli" od njega 15 koraka, donoseći napetost do samog kraja. Međutim, u poslednjim sekundama, Bukvić je uspeo da ih sustigne. Memedović je bio prisiljen da komentariše poraz takmičara, istakavši da nije lako završiti emisiju kada se kviz završi na ovakav način.

- Da li je moguće? Dakle, u foto-finišu. Žao nam je. Ko će sada na mom mestu odjaviti lepo emisiju, kada je svima žao u studiju -  rekao je Memedović.

Izvor: 24sedam

Zatvoreno za komentare.