Horoskop za drugu polovinu 2019. godine

Horoskop za drugu polovinu 2019. godine

Devica će u drugoj polovini 2019. godine shvatiti da treba da bude zahvalna na onome što ima u životu, Rak će morati da se žrtvuje, a Vaga će iskusiti pozitivne promene nakon perioda borbe.

 Foto: Shutterstock

Ko će se rešiti dugova, ko toksičnih odnosa, a ko će morati da nauči da kontroliše svoje emocije?

Ovan

Pred vama je sjajnih šest meseci što će samo zaokružiti jednu dobru godinu. Znate koji su vam ciljevi i neumoljivo idete prema njima, stoga nema razloga da ne uspete. Uživaćete u plodovima svog truda.

Bik

Ova godina neće biti ono što ste priželjkivali, pa tako ni vreme pred vama. Osećaćete se frustrirano zbog toga, ali ne zaboravite da poslušate pokoji savjet ljudi koji vas okružuju. To bi moglo imati značajan uticaj na vaš život.

Blizanci

Pred vama su meseci s puno prepreka, ali ne brinite, to nije ništa što ne biste mogli da savladate. Sve što treba je da kontrolišete svoje emocije i znaćete kada da povučete pravi potez.

Rak

Ono najbolje je tek pred vama, ali moraćete nešto da žrtvujete - jeste li spremni na to? Moguće je da ćete morati prekinuti neke toksične odnose, ali ponekad je to nužno da bi u životu bilo bolje. Sve je na vama.

Lav

Finansije su ono što vam je bilo u fokusu zadnjih meseci, a biće i u narednima. Moguće je da ćete se rešiti nekih dugova, samo i dalje marljivo radite i ne odustajte - imaćete goleme koristi od toga.

Devica

U mesecima pred vama shvatićete da trebate da budete zahvalni za neke stvari u svom životu. Do sada vam se činilo kako vam sve ide naopako, ali saznaćete da je tako moralo da bude, i da je zapravo sve u redu. Više ćete ceniti svoj život i pokazivati više ljubavi prema ljudima koji su sve vreme uz vas.

Vaga

Cela ova godina je borba za vas, bila je do sada, a biće i u narednih šest meseci. Iako se neće sve raščistiti, na kraju će vam biti bolje. Promene koje se događaju donijeće uspeh u budućnosti. Budite optimistični i hrabro koračajte napred.

Škorpija

Pred vama je nova avantura. Iako će vam se to možda činiti pomalo zastrašujuće, to je ono što vam treba. Stoga sakupite hrabrost i ne zaustavljajte se na putu do cilja.

Strelac

U periodu pred vama upoznaćete neke nove ljude koji će vašem životu dati novu perspektivu - nemojte to odbaciti kao nešto beznačajno već se potrudite naučiti ponešto iz svega. Moguće je da ćete se tokom leta baviti nekim aktivnostima koje će dugoročno uticati na vaš život.

Jarac

Bićete izuzetno kreativni, ideje naprosto bujaju u vašoj glavi i jedva čekaju da izađu. Sve što treba da uradite je da dopustite da unesu neke promene u vaš život, a te promene biće značajne.

Vodolija

Do sada vam je nedostajalo samopouzdanja, ali u mesecima koji su pred vama to ćete nadoknaditi. Sve što treba da uradite je da izađete iz oklopa u koji ste se zavukli i otvorite se prema drugim ljudima. Jasno ljudima dajte do znanja šta želite, a hoće li to biti dobro ili loše, zavisi samo od vas.

Ribe

Meseci pred vama u život će vam uneti malo zbrke. Biće vam haotično, ali u svemu tome postoji nešto dobro - moguće je da ćete zbog toga sresti nekoga koga niste dugo videli, a jako vam je nedostajao. Osim toga, napokon ćete shvatiti ko ste zapravo i šta želite.