Ljubavne pesme koje odgovaraju vašem znaku

Ljubavne pesme koje odgovaraju vašem znaku

Muzika je jedan od najlepših načina za izražavanje ljubavi. Nešto se posebno dogodi u čoveku kada čuje pesmu koju voli i uz koju ga vežu lepa sećanja. Ovo su ljubavne pesme za svaki znak horoskopa, prema njihovoj prirodi i karakteru.

Foto: Shutterstock

Možda je upravo to savršena pesma za prvi ples na vašem venčanju ili za bilo koji drugi srcu drag trenutak.

Ovan

Kad je zaljubljena, žena ovan oseća se najživljom i sve u njenom životu tada postaje ekstremno. U vezi ne želi da se oseća posedovanom, ali povremeno pokazivanje ljubomore i posesivnosti joj laskaju jer za je "ovnicu" to je znak da partner zna koliko ona vredi.

Za ženu ovna najlepše je kada pronađe nekoga ko će je smatrati najboljom, baš kao što to kaže ova pesma Raja Lemontejna "You Are the Best Thing".

Bik

Jedan je od najpredanijih i najodanijih horoskopskih znakova. U vezu nikad ne srlja, jako joj je važno da u potpunosti upozna partnera i bude sigurna da je izabrala onog pravog pre nego što se obaveže i upusti u ozbiljnu vezu. A jednom kada se obaveže, to je verovatno i zauvek.

Zbog toga je predivna pesma Lutera Vandrosa "Always and Forever" kao stvorena za ženu bika.

Blizanci

Ženi blizancu u ljubavi ništa nije privlačnije od muškarca koji joj parira svojim intelektom i s kojim može da vodi intelektualno stimulirajuće razgovore. Možete je osvojiti i malim znakovima pažnje koji će "blizančici" biti sentimentalna uspomena koje i očekuje od partnera s kojim je već duže vreme u vezi, barem povremeno.

Kada je zaljubljena, žena blizanac razmišlja beskonačno i naglas (naročito o zajedničkoj budućnosti) zbog čega će se lako pronaći u mega-hitu Eda Širana "Thinking Out Loud".

Rak

Pojam savršenog partnera za ženu raka je neko ko voli da se mazi na kauču, gleda TV u dvoje i toči vino. Voli miran, stabilan porodičan život, a sigurnost i vernost su joj najvažniji u ljubavnoj vezi.

Za nju je seks polagani, senzualni ples i s partnerom s kojim se upušta u seksualni čin mora biti emotivno povezana. Želi da je volite nežno baš kao što peva Elvis Prisli u pesmi "Love Me Tender".

Lav

Nezavisna i snažne individualnosti, žena lav želi partnera s kojim deli te osobine. Ne traži nekoga ko će se brinuti o njoj, već muškarca dovoljno sigurnog u sebe da joj dopusti da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi.

U vezi voli da je uvek puno zabave i dinamike – ne podnosi rutinu i neprestano smišlja načine kako da nešto promeni i učini dramatičnijim. Njena himna ljubavi je "Just the Way You Are" Bruna Marsa.

Devica

Potpuno predana kada je u vezi, devica je pouzdana i lojalna, vaga svaki detalj pre nego se nekim obaveže. Radije će biti sama nego s pogrešnom osobom – ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog. To ne znači da traži nekog ko je savršen (jer takav čovek ne postoji), nego nekog s kime će se savršeno slagati.

Kada žena devica pronađe ljubav, sav trud koji ulaže u svako područje svog i partnerovog života dobije snažnije, dublje značenje. Žena devica bi za voljenu osobu učinila sve ono što kultna balada Brajana Adamsa "(Everything I Do) I Do It For You" najbolje opisuje.

Vaga

Vaga traži čvrstu vezu i partnera koji će je obasipati malim znakovima pažnje, poput svežeg cveća. Iako se čine smirene i staložene, kada se opuste, žene vage mogu biti vrlo zaigrane i romantične, a idealnog ljubavnog partnera naći će u vodoliji ili blizancu.

Vaga će izabranom muškarcu biti potpuno odana, a zauzvrat će tražiti podršku i savet. Kada nađe pravog partnera, život za vagu (napokon) postaje pravo blaženstvo. Njenom senzibilitetu i estetici najbolje paše legendarna pesma "At Last", u izvođenju anđeoskog glasa Ete Džejms.

Škorpija

Škorpija od partnera traži ono što i sama daje, potpunu vernost, odanost i predanost, a za svog muškarca spremna je da učini sve. Hvaliće ga gradeći tako njegovo samopouzdanje, braniće ga kad drugi govore loše o njemu i pomagati mu da izgradi karijeru.

U krevetu su prave amazonke - imaju visok libido, jako su strastvene i vole davati i primati senzualna zadovoljstva. Koja bi druga pesma bolje odgovarala seksi škorpijama od klasika Marvina Geja "Sexual Healing"?

Strelac

Ljubav je večita misterija za ženu strelca. Stoga na ljubav u isto vreme gleda kao na nagradu za kojom čezne i kao na najvrednije blago koje skriva. Često se boji intimnosti pa mnogim "strelčicama" ljubav procveta iz prijateljstva - životni pratitelj joj je obično i najbolji prijatelj.

Čak i kada je totalno "opijena" partnerom, uspeva da zadrži nezavisnost, što je čini još privlačnijom i šarmantnijom. Njenom poimanju ljubavi savršeno će odgovarati pesma "In My Life" grupe Bitls.

Jarac

U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled niti da gubi vreme na besmisleni flert za koji zna da ne vodi nikud. Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj se neko sviđa, neće pustiti sudbini da odradi svoje, već će, uvek svesna svojih sposobnosti, uzeti stvari u ruke i pobrinuti se da dobije muškarca kojeg želi.

Traži nekog ko će uspeh voleti isto koliko i ona, pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspešnosti. Žena jarac poznata je po svojoj marljivosti i drago joj je kada osoba koju voli to ceni i prepoznaje zbog čega joj divna balada Erika Klaptona "Wonderful Tonight" odgovara besprekorno.

Vodolija

Kada je u vezi, žena vodolija više od svega ceni svoju nezavisnost, slobodu i "prostor za disanje" (što se poklapa s njenom pripadnošću grupi vazdušnih znakova), a to daje i svome partneru. Vodolija će uvek zadržati deo sebe koji neće otkrivati ni najbližim osobama.

Vodolije su prijatelji sa svima, što njihovom partneru možda i neće biti po volji, pa ako, kao u pesmi grupe Lajfhaus "You And Me", sve što vide je jedna posebna osoba, to je zaista velika stvar. Vodolije će se pronaći u ovoj pesmi zato što govori o tome koliko čovek može ostati zapanjen intenzivnim emocijama poput ljubavi, što svakako važi za vodolije.

Ribe

Ništa drugo ne daje ženi ribi veći osećaj potpunosti nego kad je zaljubljena. Njen idealan partner je onaj koji je inspiriše, štiti i, kada je potrebno, spušta na zemlju iz njenih maštarija.

Tajno ribino oružje u zavođenju je da se čini nedostupnom i rezervisanom jer zna da će tako delovati tajanstveno i učiniti da je njen udvarač želi još više. Pacifista je i voli opuštene ljubavne veze u kojima nema potrebe za svađama i prepirkama. "I Knew I Loved You" Sevedž Gardena je kao stvorena za njenu idealističku narav.

Ostavi komentar