Kako osvojiti, voleti i zadržati "najpitomiji" znak?

Kako osvojiti, voleti i zadržati „najpitomiji“ znak?

Bik će svom partneru biti čvrsta stena na koju se može osloniti, ali ispod pomalo hladne spoljašnosti krije se iznenađujuća strastvenost. Ovo su Bikovi.

Foto: Shutterstock

Saznajte šta Biku treba od voljene osobe, šta ga ''pali'', koja je njegova najskrivenija tajna i mnogo više.

1. Šta Biku treba od voljene osobe?

Biku su u ljubavnoj vezi najvažniji senzualnost, sigurnost i stabilnost. Veza s ''pitomim'' bikom možda neće biti najuzbudljivija na svetu, ali niko ne zna uživati u dobrim, jednostavnim stvarima koje donosi život kao što to zna Bik. Dobra hrana, udoban dom i mir i spokoj u stabilnoj vezi – to je ono za čime Bik žudi.

2. Kako pokazuje ljubav?

Bik nije znak od preteranih reči pa od njega nećete čuti velebne izlive ljubavi, ali ni doživeti dramatično iskazivanje osećaja. Bikovi ljubav najbolje iskazuju fizičkim ekspresijama i kontaktima, zagrljajima, milovanjima i kroz sigurnost koja dolazi iz provođenja svakog slobodnog trenutka s partnerom.

To su načini na koje će vam Bik pokazati da vas voli – s malo reči, ali puno zagrljaja i fizičkog kontakta.

3. S kojim se znakovima Bik najbolje slaže u ljubavi?

Bikovi ne vole kada neko poremeti njihovu rutinu i vole stabilnost i mirnoću. Zato se u ljubavi najgore slažu sa znakovima kojima trebaju konstantne promene kao što su vazdušni znakovi Blizanci i ''komplikovana'' Vodolija.

Srećniji će biti s drugim vazdušnim znakovima, Devicom i Jarcem, ili vodenim znakovima, Ribom, Rakom ili Škorpijom. Ali Bikove često privlače i vatreni znakovi Ovan, Lav ili Strelac, koji im nude uzbuđenje i podstiču ih na akciju iako veza s njima za Bika neće biti dovoljno stabilna.

Foto: Shutterstock

4. Kako osvojiti srce Bika?

''Ljubav ide kroz želudac'' izreka je koja za Bika vredi više nego za bilo koji drugi horoskopski znak. Znači, želite li da osvojite Bikovo srce, pripremite mu jelo u kojem će uživati. Bik svoje srce ne otvara lako i mora osećati sigurnost pre nego što ga nekome pokloni.

5. Šta ga ''pali''?

Bik se lako uzbudi i izuzetno je senzualan znak, ali nesklon eksperimentisanju u krevetu. Zbog toga se u seksu, na primer, ne slaže dobro s ljubiteljem eksperimentisanja Ovnom jer Bik tu Ovnovu sklonost smatra neukusnom.

Senzualna masaža, osećaj svilenog donjeg veša na koži, romantična atmosfera s prigušenim svetlima i nežnom muzikom (Beri Vajt ili Marvin Gej) – to je po Bikovom ukusu.

6. Koju tajnu Bik skriva?

Bik više nego bilo koji drugi znak žudi za stabilnom ljubavnom vezom pa je najprivrženiji horoskopski znak. Iako ima snažnu seksualnost, tu svoju karakteristiku neće pokazivati sve dok se pored vas ne bude osećao potpuno siguran.

Zbog potrebe za sigurnošću Bikovi retko dopuštaju pokazivanje sopstvene ranjivosti. Zato će partner trebati duboko da zaroni u njegovu ličnost da bi otkrio bogatstvo užitaka koje Bik može dati voljenoj osobi.

Foto: Shutterstock

7. Šta treba izbegavati u vezi s Bikom?

Bik ne voli ništa što ima veze s opasnošću ili manipulacijom, a nije ni ljubitelj iznenađenja. Ne zaboravite da su Biku sigurnost i udobnost najvažniji i sve što ugrožava njihovu zonu udobnosti podstaknuće ga da se povuče.

Zato ne pokušavajte Bika da učinite ljubomornim ili se pretvarati neosvojivim. Za Bika sve oko čega se treba previše mučiti nije vredno truda.

8. Kako komunicirati s Bikom?

Bik je statičan znak poznat po svojim čvrstim uverenjima. Najjednostavnije rečeno – vrlo je tvrdoglav. Bik nikada ne brza sa zaključkom, ali kada formira mišljenje, nikada ga neće promeniti. Zbog težnji ka spokoju i miru ne voli da se svađa. Želite li da bik shvati vaše razmišljanje koje se razlikuje od njegovog, prvo morate osigurati da se oseća vrlo ugodno, a zatim početi da govori.

9. Na koji način zadržati ljubav Bika?

Od svih znakova horoskopa Bikovu ljubav najlakše je zadržati prvenstveno zbog toga što Bik ne voli promene. Ništa ga ne usrećuje više od saznanja da će se svakoga dana vratiti u udobnost i sigurnost doma i biti s voljenom osobom.

Jednostavnost i uživanje u sitnicama za Bika su neprocenjivo blago, a iz Bikovog pogleda na život svi možemo nešto naučiti.