Kada vas voli to se razlikuje od svega ostalog - Ovo je najosetljiviji znak Zodijaka

Kada vas voli to se razlikuje od svega ostalog – Ovo je najosetljiviji znak Zodijaka

U vezi je neverovatno intenzivan i strastven partner. Kada vas voli to se razlikuje od svega ostalog i tada se zaista osećate živim.

Foto: Shutterstock

Njegovo srce je jako osetljivo i ako mu ga slomite, teško će to podneti. Često mu je potrebno mnogo vremena da preboli nekoga i da ponovno potpuno stane na svoje noge.

Oni koji su rođeni u ovom znaku ponekad se stereotipno smatraju preterano emotivnim osobama promenjivog raspoloženja, ali istina je da su oni mnogo složeniji od toga i poseduju mnoge jedinstvene osobine i karakteristike koje nisu uvek očigledne, koje se ne pokazuju sve dok ih stvarno ne upoznate.

Do sada ste sigurno već naslutili, u pitanju je, ko drugi nego - Rak!

1. Neverovatno je intuitivan i iznenađujuće dobar u "čitanju ljudi"

Rakovi imaju snažnu intuiciju koja im omogućava da osete stvari koje drugi ne primećuju. Oni su prirodno nadareni u "čitanju ljudi" i gotovo uvek mogu reći kada neko na neki način deluje neobično. Trebalo bi da nauče da češće veruju svojim instinktima!

2. On je intenzivan i strastven ljubavnik

Rak nije površan kada je u pitanju ljubav i u vezi je neverovatno intenzivan i strastven partner. Kada vas Rak voli to se razlikuje od svega ostalog i tada se zaista osećate živim.

3. Ne nosi se dobro s raskidom veze

Njegovo srce je jako osetljivo i ako mu ga slomite, teško to podnosi. Često mu je potrebno dosta vremena da preboli nekoga i da ponovno potpuno stane na svoje noge.

4. Može biti jako velikodušan s vremena na vreme

Rak ima vrlo velikodušnu prirodu i nije neuobičajeno da svoje prijatelje i porodicu iznenađuje. On to ne radi jer oseća da mora … jednostavno, istinski uživa kada su ljudi koje voli srećni, piše Atma.hr.

5. Tajanstven je i teško ga je "pročitati"

Rakovi su za mnoge poput neke zagonetke. Nije tip osobe koja će odmah da otkrije sve svoje tajne i ne želi otkriti svaku svoju misao i emociju kao što neki drugi znakovi mogu učiniti.

Ako ih ne poznajete dobro, mogu vam se činiti kao veoma teški ljudi. Ipak, kad ga bolje upoznate, ta njegova tajanstvena osobina će vas zaintrigirati i privići u njihov svet.

6. Voli ljubav

Rak ne može reći "ne" ljubavi, pogotovo kada dolazi od prave osobe. Voli da se oseća potrebno i željeno i ima vrlo nežnu i senzualnu stranu koja se razvija kada ga voljene osobe obasipaju ljubavlju.

7. Miran je i hladan … dok ga ne isprovociraju

Obično je prilično miran, ali nemojte misliti da će dozvoliti ljudima da ga gaze. Kada ga izazovu, pokazaće svoja klešta i staviće provokatore na njihovo mesto, onako kako samo on to može.

8. Može doživeti lude promene raspoloženja

Ponekad se njegovo raspoloženje menja kako vetar duva. Kad je dobro, može se osećati neverovatno, ali kad se oseća loše, to takođe može biti jednako intenzivno. Često se trudi da zadrži stvari pod kontrolom, ali ponekad ga emocije mogu preplaviti.

9. Uvek je tu za svoje prijatelje

Postoji vrlo malo stvari koje Rak ceni više od prijateljstva, on će učiniti gotovo sve da pomogne bliskim prijateljima.

Oni su izuteni slušaoci, a kada je neko do koga mu je stalo u problemu, često je spreman učiniti sve kako bi pružio podršku.

10. Ponekad sentimentalan i tada žali za prošlošću

Rak se ponekad može prisećati prošlosti i tada zaboravi da živi u sadašnjosti. Ponekad mu je teško da krene dalje nakon što se stvari završe.

11. Žudi za dubokim odnosima

Rakovi nisu toliko zainteresovani za kratkotrajnu romantiku, već žude za intimnošću i bliskošću koja se pojavljuje samo u dugim vezama. Mogu se potruditi da pronađu pravu osobu, ali nakon što to učine, oni imaju tendenciju da formiraju izuzetno duboku vezu s tom osobom i daju u odnosu sve što imaju.

Zatvoreno za komentare.