2020. godina će biti posebno srećna po ova 3 znaka!

2020. godina će biti posebno srećna po ova 3 znaka!

Nova godina doći će i brže nego što mislite, a za mnoge je to vreme promena, važnih odluka i novih pobeda. Međutim, kao što to uvek bude, neki će imati više, a neki manje sreće. Ali, za ova tri horoskopska znaka će 2020 godina zaista biti godina puna sreće, uspeha i ljubavi.

Foto: Shutterstock

Zaista, ova tri znaka mogu već sada da se vesele Novoj godini i mnogim izazovima, ali i šansama i mogućnostima. Krajem 2019. će Jupiter ući u znak jarca i doneti sa sobom puno promena. Do tada su Pluton i Saturn već u znaku jarca. Dakle, godine 2020. će se tri planete nalaziti u tom zemljanom znaku.

U novoj godini doći će do puno promena. Pri tome će ova tri horoskopska znaka će posebno imati puno sreće…

1. Jarac

Ovaj znak će, zahvaljujući Jupiteru, imati jako puno sreće u 2020 godini. Osobe rođene u znaku Jarca će biti u mogućnosti da pruže i pokažu neverovatne stvari. Pratiće ih neverovatna motivacija i dobijaće lude prilike.

Jarci se mogu smatrati srećnim – 2020. zaista će biti njihova godina! Odlučnost i dostupšnost će im već u prvim mesecima sledeće godine doneti prosperitet.

Foto: Shutterstock

2. Devica

I za Device će 2020. biti puna uspeha! Sva područja života, od karijere, ljubavi, porodice ili kruga prijatelja – sve će biti izvrsno složeno! Osobe rođene u znaku Device mogu da se vesele uzbudljivoj i obećavajućoj godini.

Kad je reč o finansijama – i tu su izgledi za povećanje prihoda jako veliki. Međutim, trebaće dobro da razmisle pre nekih velikih investicija – a Device će imati „nos“ za to. Jednostavno dolazi vreme kada trebaju da iskoriste svoju sreću.

Foto: Shutterstock

3. Bik

Osobe rođene u znaku Bika mogu biti jako radosne! Ubrajaju se u tri najsrećnija znaka i zaključuju srećni zemljani trio. Možda će ovaj horoskopski znak doživeti nešto neočekivano sledeće godine, ali to neće biti ništa loše!

Promene će Biku doneti puno sreće. Moći će da ugrabe nove prilike i da se razviju u dobrom smeru. Posebno će se u ljubavi osećati jako dobro. Svi bikovi koji nisu u stalnoj vezi – zaljubiće se i uživaće.

Ostavi komentar