Horoskopski znakovi koji imaju najmanje šanse za brak

Horoskopski znakovi koji imaju najmanje šanse za brak

Brak nije za svakoga. Neke ljude ideja o celoživotnoj obavezi itekako plaši, a ako je verovati astrolozima, horoskopski znak bi vam mogao otkriti koji su to ljudi.

Foto: Shutterstock

Blizanci

Blizance bi mogla zabrinuti ideja da će se njihovi osećaji prema voljenoj osobi promeniti nakon što stupe u brak pa im je draže jednostavno da izbegnu tu temu. Ponekad pomisle da bi brak mogao biti zabavan, ali se onda opet predomisle. 

Svesni su da s njima nije lako živeti pa se brinu da bi brak mogao završiti razvodom. Ovo bi se moglo promeniti jedino ako se baš jako zaljube u nekoga. 

Strelac

Strelcima je teško zamisliti se u braku jer podrazumevaju da će tako izgubiti svoju slobodu. Oni su jako nezavisne osobe i zato preferiraju opuštene veze, čak bi ih i ideja o ozbiljnoj vezi mogla preplašiti. 

Strelci se vole fokusirati na sebe i svoje potrebe, posebno dok su mladi. Eventualno bi se mogli pristati smiriti kasnije u životu, kad nakupe dovoljno iskustava o kojima mogu pričati. 

Foto: Shutterstock

Vodolija

Vodolijama se ne sviđa ideja braka jer ne žele da završe slomljenog srca. Teško im je potpuno da se otvore drugoj osobi i ponekad se brinu da nikad neće pronaći nekoga ko će ih razumeti. 

Takođe su nezavisni i draže im je da se brinu se samo o sebi i svojim potrebama.