Horoskopski znakovi koji su zapravo najveći prikriveni romantici

Horoskopski znakovi koji su zapravo najveći prikriveni romantici

Postoje znakovi zodijaka koji su prikriveni romantici. Verovatno neće stajati na kućnom pragu, držeći buket i čokolade, ali sigurno znaju da pomere s nogu!

Foto: Shutterstock

Znakovi koje smo naveli dole su malo suptilniji i nepredvidljiviji. Međutim, kad god imaju svoje romantične "vibracije" i žele pokazati koliko im je stalo, oni stvarno znaju kako da se njihov partner oseća kao najvoljenija osoba na svetu, prenosi Pinkvilla.

Jarac

Jarci baš i ne vole osećajnost i emocije, ali se uvek sećaju važnog datuma ili događaja. Dobro su organizovani, pouzdani, ali tajnoviti romantici. Možda vas ne podsećaju da vas vole bilo kojeg određenog dana, ali onog dana kada to učine, činiće to posvećeno i s puno predanosti.

Foto: Shutterstock

Ovan

Ovan je prvi astrološki znak u zodijaku i oni su uvek početak nečeg energičnog i vatrenog. Ovnovi nisu sjajni u pamćenju godišnjice, ali će vas iznenaditi poklonima i putovanjima.

Oni su mnogo spontaniji i vole da žive u trenutku, što ih čini ne baš sjajnim planerom, ali kad udari tačno vreme, oni daju sve od sebe u neizmernim slatkim gestovima.

Foto: Shutterstock

Devica

Device su jedan od najpažljivijih znakova zodijaka i uvek obraćaju pažnju na najsitnije detalje. Sve rade bez prigovaranja ne obraćajući pažnju na svaki njegov detalj.

Devica vam neće dati veliki poklon ili pisati ljubavna pisma, oni izražavaju svoju romantičnu stranu s malim gestovima. Uvek čekaju da se osećate posebno. Pružiće vam srdačne komplimente, pažnju i napraviti planove s vama.