5 horoskopskih znakova koji spadaju u kategoriju najgorih vozača

5 horoskopskih znakova koji spadaju u kategoriju najgorih vozača

Nekim vozačima nije problem da stoje u koloni, dok će drugi na samu ideju gužve radije ostati kod kuće. Ovi horoskopski znakovi su najgori vozači.

Foto: Shutterstock

Vožnja autom je uobičajeni deo svakodnevnog života i verovatno ste nemali broj puta komentarisali kako vozi vaš partner, prijatelj, prijateljica, brat, sestra… ali i vi sami.

Neverovatno je da zapravo ono najgore u nama na površinu ispliva upravo u trenucima kada vozimo, a kod nekih je horoskopskih znakova to posebno izraženo.

ViralStorm navodi da u ovu grupu najgorih i najnervoznijih vozača, spadaju Ovan, Bik, Strelac, Ribe i Vodolija.

Ovan

Njihovo je ime "road rage" i oni su zaista "Pobesneli Maks". Njihov vladajuća planeta je Mars (bog rata), što je poprilično nezgodna kombinacija. Vrlo su impulsivni i tvrdoglavi, ali zato su idealni kada je reč o automobilskim trkama.

Jako se trude da zadrže kontrolu i svesni su da su tek započeli svoju običnu vožnju po putu, a ne neku misiju o kojoj zavisi sudbina čitavog čovečanstva.

Foto: Shutterstock

Strelac

Ovaj će znak pratiti i put i druge vozače. Biće fascinirani malenim žutim autom u drugoj traci ili će posmatrati oblake. Neće uvek stići da uoči saobraćajni znak, ali uvek će zato primetiti novi kafić usput.

Bik

Obično su smireni i metodični, ali njihova tvrdoglavost ih pretvara u prave takmičare u saobraćaju. Vrlo su zaštitnički nastrojeni prema svojoj poziciji pa će im teško pasti kada im se neko ubaci na put.

Previše su zaljubljeni u svoj automobil da bi reskirali kakvu ogrebotinu, ali celi će dan pričati o tome kako ih je neko presekao.

Foto: Shutterstock

Ribe

Vrlo emotivan znak koji će primetiti sve svađe tokom puta i to će ih emocionalno unervoziti. Neće potrčati da se svađaju s drugim vozačima, ali teško im je da vide put zbog suza u očima.

Vodolija

Jako su inovativni i individualni. Stvaraju svoja pravila i poštuju zakone sve dok se ti zakoni ne nađu na njihovom putu i ugroze im planove. Ako ih niko ne vidi, Vodolija nema problema sa skretanjem u jednosmernu ulicu ili prolaskom kroz crveno na semaforu.