Ovi gradovi odgovaraju temperamentu i horoskopskom znaku

Ovi gradovi odgovaraju temperamentu i horoskopskom znaku

Volite da putujete, ali ste trenutno ostali bez ideja? Da li ste se ikada zapitali koji grad bi trebalo da posetite, a u skladu je s vašim karakterom? 

Foto: Pixabay

Da li vas interesuje koji je grad je astrološki "vaša druga kuća"? Imamo neke ideje.

Ovan - Amsterdam, Holandija

Foto: Pixabay

Dinamična kultura i energija Amesterdama odgovara Ovnu i njegovom temperamentu. Prepun mogućnosti i dešavanja koja idu od kulturnih do sportskih privlače energiju ovog znaka.

Bik - Valeta, Malta

Foto: Pixabay

Mediteranski duh ovog podneblja neverovatno prija Biku. Hedonizam i lepota prirode je nešto što će ovom znaku doneti uživanje i zadovoljstvo.

Blizanci - Najrobi, Kenija

Foto: Pixabay

Blizanci kao predstavnici društvenih leptira imaju potrebu za mestom koje je puno ljudi, a ujedno ima i razvijen noćni život. Upravo to nudi Najrobi.

Rak - Atina, Grčka

Foto: Pixabay

Sigurno će Atina biti dobar izbor za Raka jer je u njoj duh prošlosti koji je u potpunosti očuvan kroz kulturu i arhitekturu.

Lav - Dubai, UAE

Foto: Pixabay

Dubai je savršen mamac za Lava koji svakako traži raskoš, sjaj i luksuz. Ovaj grad ima kompletan ambijent koji je Lavu potreban.

Devica - Ženeva, Švajcarska

Foto: Pixabay

Dom UN-a i Crvenog Krsta, Ženeva potpuno zadovoljava sve potrebe jedne Device, a to su politika i pomaganje ugroženima. Njihov pragmatizam i analitičnost su baš pogodni za Ženevu.

Vaga - Kosta Brava, Španija

Foto: Pixabay

Rođena kao jedna od pravih ljubitelja društvenih dešavanja i ugodnog provoda Vaga pronalazi u ovom gradu  mir i zabavu. Okolina i predeo uz samo more predstvaljaju pravu oazu za ovaj znak.

Škorpija - Venecija, Italija

Foto: Pixabay

Mistični grad Venecija daje upravo ono što je potrebno Škorpiji, tajne prolaze, zabačena mesta i nedostupne kanale. Upravo je to ono što Škorpiju mami i zadržava na jednom mestu.

Strelac - Gold Coast (Zlatna obala), Australija

Foto: Pixabay

Slobodnog  duha i željni avanture Strelčevi će baš u ovom gradu pronači predivne plaže i planine uz bogat noćni provod.

Jarac - Cirih, Švajcarska

Foto: Pixabay

Ambiciozni Jarac bi se najbolje osećao u jednom od najbogatijih gradova Evrope jer su mogućnosti za poslovni napredak ogromne. Takođe, grad je odličan za preduzetnike.

Vodolija - Tokio, Japan

Foto: Pixabay

Najsavremeniji grad na svetu i znak koji bez savremenog i naprednog ne može, pa se nekako nameće da je Tokio idealan za Vodoliju. Sva tehnologija i neboderi ukazuju na potpuno nov svet.

Ribe - Beč, Austrija

Foto: Pixabay

Umetnički grad Beč donosi Ribama savršen spoj harmonije i maštovitosti. Grad je dom velikih kompozitora, a u sebi poseduje preko 100 muzeja što je sasvim dovoljno za Ribu i njene potrebe.