Istinoljubivi avanturisti - evo kakve su osobe rođene u znaku Strelca!

Istinoljubivi avanturisti – evo kakve su osobe rođene u znaku Strelca!

Polako ulazimo u prazničnu sezonu kada horoskopski znak Strelac dolazi do izražaja. Evo kakve su osobe rođene u znaku Strelca!

Foto: Shutterstock

Tipične osobine Strelaca uključuju nezasitnu potrebu za lutanjem koje rezultira avanturama i doživotnim učenjem. Njihova intuicija ih uvek vodi ka tome da pronađu istinu i da se istinski zalažu za ono za šta veruju da je ispravno.

Zbog toga nije čudno kada predstavnici ovog znaka govore svoje mišljenje bez obzira na moguće posledice. Osim toga, oni lako mogu da budu u centru pažnje i da zabavljaju gomilu, a njihova ljubav prema umetnosti i kreativnom izražavanju je često veoma inspirativna.

Strelci su promenljivi znaci, tačnije oni su vrlo fleksibilni i obično voljni da čuju sve strane problema pre nego što donesu odluku.

Najbolje osobine koje imaju osobe u znaku Strelca

Strelci su veoma radoznali i odlučni da se uhvate u koštac sa životom i svim što to donosi. Spremni su da uče na svakom koraku i zainteresovani su za sve, naročito ako ima i trunke umetnosti u tome. Veoma su društveni i često inspirativno deluju na druge.

Oni imaju tendenciju da bol kanališu u umetnost. Osim toga, veliki su borci za pravdu i željni su da vide, proputuju i upoznaju svet. U vezi će biti veoma direktni sa svojim osećanjima jer ne vole da igraju igrice.

Najgore osobine

Sposobnost Strelca da preseče i najjače veze može biti u određenim situacijama osvežavajuća, ali to ume da bude i veoma zastrašujuće.

Ukoliko se od Strelca zahteva diplomatija, tu se neće baš dobro pokazati. Umeju da odu u ekstreme i pošto preziru monotoniju, pogu da rizikuju u momentima uzbuđenja koliko god to bilo nepromišljeno.

Strelac u ljubavi

Strelci u vezi vole dobru dozu humora, željni su putovanja i egzotike, uvek će vas rado povesti na planinsko pešačenje i oni se sigurno neće uzdržavati od onoga što misle i veruju. Oni su veoma strastveni i često njihova potreba za iskrenošću može izgledati kao drska epizoda.

Sa druge strane, veza sa njima je veoma uzbudljiva i to ne samo u emotivnoj sferi već i na seksualnom planu. Neretko su voljni da isprobaju otvorenu vezu, a takođe vole i da eksperimentišu u spavaćoj sobi.

Kompatibilni znaci sa Strelcima

Najčešće su znakovi koji dele isti element sinhronizovani. Ali u slučaju dva vatrena znaka, to može otići i u drugu krajnost. Ili ćete iz ovog odnosa izvući međusobnu strast i kreativnost ili ćete se suočavati sa konstantnim sukobima. Pored Lavova i Ovnova koji dele element sa Strelcem, oni se odlično slažu i sa Vagama i Vodolijama.

Nekompatibilni znaci sa Strelcima

Suprotnosti se nekada mogu privući i to je često slučaj i sa Strelcima i Blizancima. Oba znaka vole da proširuju znanje i da dele ideju sa drugima, ali energija Blizanaca je mnogo lakša i spontanija, dok Strelci vole dobro razrađenu strategiju što može dovesti do neslaganja.

Pored toga, Strelci su u kvadratu sa Ribama koje su veoma osetljive, kao i sa Devicama. Iako poštuju pravo drugih da menjaju mišljenje i stavove, ali su oni emotivno promenljivi i teško učvršćuju veze. Dakle, jedan dan su tu, drugi ih već nema što može biti strašno iscrpljujuće za ova dva znaka.

Izvor: Lepota i zdravlje

Zatvoreno za komentare.