Izaberite sliku koja vas je privukla i saznajte srž vašeg karaktera!

Izaberite sliku koja vas je privukla i saznajte srž vašeg karaktera!

Ovaj test namenjen je damama i lako može da pronikne u srž karaktera žene.

Photo: Žena.rs

Jednostavno je - izaberite sliku koja vam je na prvu loptu privukla najviše pažnje, i to će vam otkriti kakvi ste vi suštinski, čak iako možda niste svesni toga.

Izaberite sliku koja vam se najviše dopada od ponuđenih i saznajte kakva ste vi to žena?

Sanjalica i osetljiva

Photo: Pixabay

Pokušavate da vidite pozitivnu stranu u svemu, volite da slušate svoje srce i prepustite se osećajima, jer ste jako sentimentalna osoba. Vi odbijate da gledate na stvari realno, volite da sledite svoje snove.

Veoma ste kreativna osoba koja želi da promeni svet na bolje. Budite verni svojim principima i nemojte dopustiti da vas drugi ljudi gnjave. Kada vas neko povredi, za vas je izbrisan iz života.

Nepredvidiva i vesela

Photo: Pexels

Teško vam je da budete na jednom mestu, pa vam zato uvek brzo postane dosadno na poslu koji radite. Uvek ste željni akcije i novotarija, pa često rizikujete i ludo se zabavljate.

Živite svoj život kao da je praznik, vaši prijatelji shvataju da je definitivno nemoguće dosađivati se u vašem društvu. Čini se da donosite oštre odluke, ali nije vas strah da priznate kada pogrešite.

Prošlost vas ne zanima, uvek pokušavate da pronađete lepotu u trenutku u kome ste.

Neobična i jaka

Photo: Pixabay

Na vašoj kreativnosti i mašti drugi mogu samo da vam zavide. Čini se da možete da pronađete svoj put u svakoj situaciji. Vi više volite da se oslanjate samo na sebe i rešavate svoje probleme sami.

Nikad ne molite nekoga da vam pomogne, jer ste ponosni i nezavisni i cenite svoju slobodu. Vi niste samo jedna u gomili, vi ste ona koju drugi slede.

Imate vrhunske kvalitete, harizmu i istrajnost koja će vam pomoći u tome da sagradite zavidnu karijeru.

Zatvoreno za komentare.