Objavljen trejler za novi film o Skubi Duu ?

Objavljen trejler za novi film o Skubi Duu ?

Ako volite tople priče koje nastaju iz ljubavi prema našim vernim drugarima psima, a voleli ste film Skubi Du, spremite se za još uzbudljiviju modernu verziju.

Foto: YouTube/printscreen

Naime, već na proleće 2020. očekuju nas avanture Šegija i Skubija na bioskopskim platnima širom sveta, a dok nestrpljivo očekujemo prikazivanje, već sada možemo da zavirimo u njihov svet putem Warner Bros trejlera.

Na osnovu 2 minuta koliko traje, možemo primetiti da su autori vešto spojili originalnu priču sa elementima akcije i vanzemaljcima uobličenim u motorne testere. Deca ujutru idu u školu, a jedan od učenika je i pas koji govori.

Tu je i ostatak družine iz dobropoznate misterije, a glasove su pozajmili glumci koje volimo. Vil Forte oživeće lik Šegija, Frenk Voker Skubi Dua, a Zek Efron, Amanda Sajfred i Đina Rodrigez, redom Freda, Dafne i Velme.

U trejleru je prikazana scena upoznavanja Šegija i Skubi Dua, bezvremenog dua. Sve se odigrava na plaži oko sendviča, i upravo tada pas, miljenik gledalaca, dobija ime. Pored početka, vidimo i epilog pustolovine, u koji su upleteni svemirski brod i vanzemaljci.

Već želimo da čujemo odgovor na pitanje da li su vanzemaljci samo obični ljudi, poput mrzovoljnog čuvara svetionika ili utučenog vlasnika rudnika. Od njega nas deli šest meseci, jer je svetska premijera zakazana za 15. maj naredne godine. Do tada, uživajte u ovom trejleru i slatkom iščekivanju…

Da li i vi osećate nostalgiju za Skubijem, Šegijem i ekipom?

Ostavi komentar