Šta čini posebnim vaš horoskopski znak

Šta čini posebnim vaš horoskopski znak

Svaki horoskopski znak ima svoje slabosti, mane i prednosti. Što je nekom prednost, to je nekom slabost! Saznajte šta vas izdvaja od ostalih horoskopskih znakova! 

 Foto: Shutterstock

Ovan

Ovnovi su i tvrdoglavi i temperamentni, ali kada nešto zacrtaju, idu do kraja dok to ne ostvare! Poznati su po izuzetnoj strastvenosti prema svemu što rade, a suprotni pol obaraju s nogu svojom hrabrošću i odlučnošću.

Bik

Bikovi su rođene vođe. A osim što vole finu hranu, suprotni pol oduševljavaju svojom ambicioznošću i uspešnošću. Jednom kada se zaljube, poklanjaju svoju pažnju bezgranično i samo kako to oni znaju.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj hirovitosti, zato treba da pazite da vas ne zavaraju, i da procenite da li je istina šta vam govore jer su vrlo slatkorečivi i popularni u društvu i osvajaju čim progovore.

Rak

Rakovi su vrlo senzibilni i osećajni, a osvajaju svojom nepredvidivošću i spontanošću. A kada se zaljube, vole intenzivno i strastveno!

Lav

Lav je najšarmantniji i najglasniji znak Zodijaka.

 Foto: Shutterstock

Lako ćete ih primetiti u društvu jer su izuzetno harizmatični i popularni. Vešti su zavodnici, ali imaju i veliki ego i očekuju komplimente i pohvale na svoj račun.

Devica

Imaju potrebu sve što rade dovedu do perfekcionizma što mnoge iritira. Međutim, prijatelji ih opisuju kao vrlo odane i brižne osobe, na žalost ne ostavljaju takav utisak u početku jer deluju vrlo hladno i suzdržano.

Vaga

Vage su vrlo inteligentne, komunikativne, snalažljive, a i vrlo privlačne. Ne vole da ulaze u konflikte i trude se da svaku razmiricu reše na miran i razuman način i zato su i omiljeni u društvu.

Škorpija

Škorpije su najstrastveniji i najseksualniji znakovi Zodijaka, a uz to su i misteriozni što mnoge pripadnike suprotnog pola i privuče. Oni su majstori zavođenja, ali pazite jer imaju i svoju mračnu stranu!

Strelac

Imaju naglašen avanturistički duh, na žalost on deluje i na njihovu prevrtljivost tako da nikad zapravo ne znate na čemu ste sa njima.

 Foto: Shutterstock

Njihova dobra strana je što su dobrog srca i vole pomagati ljudima u potrebi.

Jarac

Osobe u znaku Jarca su pomalo zatvorene. Drže se svojih uverenja, koriste više razum od emocija, iako kada se otvore pokažu i svoju emotivnu stranu.

Vodolija

Vodolije su originalne osobe koje će za svaki problem naći praktično rešenje.

 Foto: Shutterstock

Vrlo su kreativni. Osvajaju svojim šarmom, ali često nisu svesni svojih mogućnosti.

Ribe

Ribe su jedan od najemotivnijih znakova u Zodijaku. Brzo se vežu za druge osobe, a kada se zaljube, vole svim srcem. Brižne su i odane i kao takve omiljene su u društvu.