Numerološki test otkriva da li ste vas dvoje stvoreni jedno za drugo

Numerološki test otkriva da li ste vas dvoje stvoreni jedno za drugo

Energije brojeva 1, 3 i 5 međusobno se nadopunjuju, dok se 8, 3 i 7 odbijaju. Izračunajte svoj lični broj, a potom partnerov. Ovaj numerološki test otkriće vam da li ste kao par predodređeni za uspešan život udvoje...

Photo: Pixabay

Izračunajte svoj i partnerov broj

Prvo što treba da uradite je da izračunate lični broj. To ćete da učinite tako što ćete zbrojiti sve cifre iz vašeg datuma i godine rođenja, a ako dobijete dvocifreni broj, zbrojite i te dve cifre da biste dobili jednocifreni broj. 

Primer ako ste rođeni 10.01.1980.

1+0+0+1+1+9+8+0 = 20

2+0=2 - Vaš lični broj je 2. 

Na isti način izračunajte i partnerov lični broj i uporedite da li ste vas dvoje srodne duše.

Broj 1: Vođa

Photo: Pixabay

Vaša snaga: Rođeni ste lider. Kroz život težite najvišim pozicijama. Ambiciozni ste, hrabri, imate snažnu volju. Snažno ćete se usprotiviti ograničavanju i sputavanju. Baš kao što govori izgled vašeg broja, hodate uspravno, ponosno i uvek morate u svemu da budete prvi i najbolji. 

Vaša slabost: Tvrdoglavi ste, ponekad i sebični, beskompromisni što može negativno da utiče na vaš ljubavni odnos. U vezi ste zahtevni, ljubomorni i nestrpljivi. Niste stvoreni da živite u skladu s pravilima i tuđim očekivanjima.

Partneri: Najbolji partneri su vam 3 i 5. Dopustiće vam da budete ono što jeste, prihvatiće vas i uvažiti međusobne razlike. S brojem 1 možete da ostvarite strastvenu, ali kratku vezu. Nežna i diplomatična dvojka biće vam velika podrška, ali bolje ćete da se slažete u poslu, nego u ljubavi.

Broj 2: Posrednik

Photo: Unsplash

Vaša snaga: Usmereni ste na ispunjenje tuđih potreba, velikodušni ste i odani. Lako opraštate i imate mnogo razumevanja za druge ljude. Dok nezapaženo delujete iz senke, vi ste Mata Hari koja razoružava druge špijune svojom laskavošću i nežnom snagom uveravanja.

Vaša slabost: Previše dajete, a premalo tražite za sebe, što može da bude i iscrpljujuće i da stvori nesklad u odnosu s partnerom. Kad naučite da se izborite za sebe i svoje potrebe, postaćete zadovoljniji u odnosu. Skloni ste igranju igrica i manipulacijama samo da biste proverili da li je partner zainteresovan za vas.

Partneri: Harmoničan odnos ostvarićete s vizionarskim duhom broja 8 i humanitarnim brojem 9. S osobom rođenom pod brojem 8 možete jednako dobro da sarađujete i kao poslovni partneri. Susreti puni strasti mogući su s brojem 5, ali možda vas razočara njegova želja za slobodom i nespremnost da se obaveže na bilo šta. 

Broj 3: Komunikolog

Photo: Unsplash

Vaša snaga: Šarmantni ste, komunikativni, kreativni i uvek gladni znanja. Gotovo magično delujete na druge i lako privlačite ljude. Posedujete zavidne društvene veštine. Bitno vam je da izrazite ono što osećate, a život bez ljubavi vam je nezamisliv. 

Vaša slabost: Morate da odrastete, da se oslobodite zavisnosti o nekim ljudima, da samostalno odlučujete i da  naučite da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Doza narcisizma i potrebe da uvek budete u centru pažnje mogu da budu kamen spoticanja u bliskim odnosima. 

Partneri: Odvažnost i pustolovan duh osoba pod brojem 5 probudiće vaše emocije, dok će introvertni i mistični broj 7 uneti u vaš život emocionalnu dubinu i obožavanje. Broj 2 će da vam oprosti nepromišljene i detinjaste odluke i zagrejaće vam srce svojom dobrotom. 

Broj 4: Učitelj

Photo: Pixabay

Vaša snaga: U ljubavi težite stabilnosti. Bitna vam je porodica, karijera, materijalna sigurnost i topli dom u koji se vraćate posle napornog radnog dana. Nerado privlačite pažnju drugih, ostavljate utisak tihe i povučene osobe, ali hrabro ćete da branite svoj teritoriju od svega što je ugrožava.

Vaša slabost: Nerado se upuštate u rizik, a život zbog toga često može da vam bude monoton i predvidiv. Moralni ste i imate čvrsta uverenja od kojih ne odustajete bez obzira na posledice.  

Partneri: Broj 1 je dobar za vas, ima čvrstinu i doslednost koju tražite kod partnera. Dobar je i broj 8, uvek usmeren prema cilju, disciplinovan i organizovan, kao što ste i vi sami, pa ćete lako da uspostavite odnos poverenja. Za porodicu i brak odgovora vam i broj 6, s osobom pod tim brojem možete da imate mnogo dece. 

Broj 5: Ljubitelj slobode

Photo: Pixabay

Vaša snaga: Dinamični ste, energični, uvek u pokretu i u nekoj akciji. U vezi tražite stalnu emotivnu stimulaciju i strast. Energija vam je  poput tornada koji će vašeg ljubavnika baciti na kolena. Privlačni ste i neprestano težite novim iskustvima i istraživačkim pohodima.

Vaša slabost: Sve vam brzo dosadi. Kad u vezi presahne početna strast i zanos, brzo gubite interes za partnera. Nedostaje vam mirna luka, postojanost, svest o tome da u svaki odnos mora da se ulaže da bi opstao i odoleo zubu vremena koji ga nagriza.  

Partneri: Osoba sa brojem 1 rasplamsaće vašu znatiželju i maštu svojim odvažnim i samouverenim stavom. Zaštitnički raspoložen i uvek spreman na odricanje u ime ljubavi, broj 6 razgaliće vam dušu. Odnos s osobom s brojem 5, biće strastven i uvek zanimljiv. 

Broj 6: Pomagač

Photo: Unsplash

Vaša snaga: Saosećajni ste, odgovorni, znate voleti, trudite se da razumete druge ljude i da prihvatite različitosti. Toplina doma, deca i porodica vaše su najveće vrednosti. Volite da podučavate i pomažete drugima, posebno deci, starijim i nemoćnim osobama. 

Vaša slabost: Previše se zaštitnički ponašate prema onima koje volite, često ste sumnjičavi, preterano zabrinuti i skloni čestim promenama raspoloženja. Iz ljubomore ste sposobni da svašta učinite. Ljubav vam puno znači, ali teško joj se prepuštate otvorenog srca.

Partneri: Pravi ste srećnici! Vi ste jedini broj koji je kompatibilan sa svim ostalim brojevima. Vaša potreba da se žrtvujete u ime ljubavi prava je zaštitna mreža kojom su obavijeni vaši bliski odnosi. S brojem 2 uživate u razmeni nežnosti, s brojem 9 stvarate bliskost.

Broj 7: Istraživač

Photo: Unsplash

Vaša snaga: Intuitivni ste, mnogo razmišljate i uvek ste u potrazi za istinskim smislom života. Vezani ste uz prošlost, često se vraćate bivšim ljubavima i nije vam do površnih avantura. Težite ozbiljnoj vezi koja će da vam pruži osećaj sigurnosti i zaštićenosti. 

Vaša slabost: Nesigurni ste, nepoverljivi i teško se emotivno otvarate. Nije vam lako prići, delujete distancirano i nezainteresovano, pa osoba kojoj se dopadnete ima težak zadatak. Da bi uspostavila kontakt s vama, mora da sruši vaše odbrambene zidove. 

Partneri: Potreban vam je partner koji će da vas osvoji svojim intelektom i da vam pruži dovoljno prostora kako biste uživali u samoći. Kreativni broj 3 podsticaće vašu maštovitost i širiti životne horizonte, dok će intelektualna oštrina broja 5 da vas drži budnim jer s njim nikad nećete znati šta donosi sutra. 

Broj 8: Moćnik

Photo: Pixabay

Vaša snaga: Vaša skala je uvek visoko postavljena, kako u poslu, tako i u ljubavi. Imate visoke kriterijume koje nije jednostavno zadovoljiti. Realni ste, ozbiljni, usmereni na materijalna postignuća i dobro procenjujete druge ljude. 

Vaša slabost: Sklonost kontroli i samokontroli kao i nesigurnost blokiraju ostvarenje ljubavne sreće. Više opuštenosti i prepuštenosti životnim zbivanjima približiće vas osećaju zadovoljstva. Tada ćete da dopustite nekome da vas usreći. 

Partneri: Budući da ste u vezi skloni dominaciji nemate baš mnogo izbora. Potreban vam je prilagodljiv i podložan partner, pa ćete najbolje da se složite s brojem 2 koji će znati da izađe na kraj s vašim egom, kao i s brojem 6 koji će da učini sve samo da bi vas usrećio.

Broj 9: Humanitarac

Photo: Unsplash

Vaša snaga: Velikodušni ste, timski ste igrač, a porodica i voljene osobe prve su na skali vaših prioriteta. Uvek ste tu kad bližnjima zatreba pomoć. Romantični ste, skloni idealizovanju stvarnosti. Teško se rešavate nekih spona i onda kada znate da vam to šteti. 

Vaša slabost: Želite li biti uspešniji u onome što radite, te zadovoljniji svojim bliskim odnosima, trebate biti fokusirani i ne dopustiti da vam se energija razleti na više strana jer onda niste nigde. Skloni ste nostalgiji i teško zaboravljate bivše ljubavi. Niste otvoreni, skrivate svoju ranjivost. 

Partneri: Intuitivni i emotivni broj 2 uspešno će da izađe na kraj s vašim štitovima i da se probije do vašeg ranjivog srca. S brojem 3 možete uspešno da delite umetničke i kreativne sklonosti, a duhovitost vašeg izabranika vama će biti neodoljiva. Osoba broja 6 imaće razumevanja za vašu društvenost i idealistički pogled na svet.