Kada bi ljubav bila dan, koji biste dan izabrali? Pogledajte šta to govori o vama…

Da možete birati koji dan za ljubav želite, koji bi to dan bio?

Hoću ljubav ponedeljkom

Znate li kakva je to ljubav? Ono kad ste oboje teži od svemira, vrtite se od ćoška do ćoška kreveta, umorni i nenaspavani. Pijete kafu dok ona pije vas. Unapred žalite za narednih pet dana koje ćete provesti budeći se rano ujutro i dolazeći kući kasno uveče. Unapred ćete se radovati vikendu koji dolazi da ga provedete zajedno kad već niste ostalim danima. Ljubav ponedeljkom je kad se rastanete kratkim poljupcem, jer već kasnite, ali znate da ćete se na kraju dana videti i leći u isti krevet.

Hoću ljubav utorkom

Utorak je dan kad ne znate gde će vas odvesti ostatak radne sedmice, ali se ipak zajedno radujete kraju. Ljubav utorkom je najstvarnija ljubav. Nije ustajanje iz kreveta kao ponedeljkom dok ste još uvek omamljeni vikendom, ljubav utorkom je plaćanje računa, kupovina namirnica ili dostava na kućnu adresu. Ljubav utorkom je dovoljno teška da bi se još i kuvalo.

Hoću ljubav sredom

“Izdrži još malo” ljubav, sredinom sedmice. Dan kad ste jaki i slabi u isto vreme. Radujete se, jer su ponedeljak i utorak uspešno iza vas, a vikend je sve bliže i bliže. Sredom đuskate po kuhinji dok zajedno pravite večeru. Sredom se ljubite u svakom ćošku stana. Sredom je to “ta” ljubav.

Hoću ljubav četvrtkom

Četvrtkom počastite jedno drugo izlaskom. Radna sedmica je skoro pa prošla, vikend vam maše iza ćoška zgrade. Četvrtkom je ljubav udobna – mora takva da bude. Dublja i intenzivnija nego ostalim danima, svaki poljubac to govori. Ljubite se, četvrtkom se ljubite više nego inače.

Hoću ljubav petkom

Zabavna ljubav petkom. Petak znači da vas čekaju dani koje ćete iskoristiti samo za sebe iako još uvek ne znate kako, ali samo vas dvoje. To je ljubav petkom – radovanje vikendu. Petkom ste zahvalni na svemu, šolji kafe i osmesima, skraćenom radnom danu, ne baš tako belim zidovima u stanu. Zahvalni ste što imate staru veš mašinu, jer je bolje i to nego da je nemate. Zahvalni ste na prihvatljivom računu za struju. I na ljubavi. Toj ljubavi koja je trajala od ponedeljka i dočekala petak – na tome ste najzahvalniji.

Hoću ljubav subotom

Opuštena ili napeta – subotnja ljubav. Možete raditi šta hoćete, koliko hoćete i kad hoćete. Jutarnja kafa se pije duže, doručak ne mora da bude zdrav, a televizijski program je kao nikad zanimljiv. A sve i da nije, subotom ljubav može da izađe van i šeta. Ide na jogu. Uživa u parku. Subotom ljubav uživa na svakom centimetru, to je ona ljubav kada je nebitno šta radite, bitno je samo da ste zajedno. Ljubav ispod ćebeta, na krovu zgrade ili u prepunom kafiću. Ljubav je svuda i ljubav je sve.

Moram imati ljubav nedeljom

Nedelja ne voli planove i planovi ne vole nedelju – voli samo vas dvoje. Ljubav nedeljom je ona za ostati u krevetu celi dan, maziti se na kauču u dnevnoj sobi i ljubiti u kuhinji dok kuvate. Nije odrasla i ozbiljna ljubav kao utorkom već opuštena i nimalo napeta – nedeljom. Nedelja je najbolji dan za ljubav, nedeljom se može i od stvarnosti pobeći.

Pročitaj još