Proverite šta vaš palac govori o vama

Proverite šta vaš palac govori o vama

Bićete iznenađeni kada uvidite jaku vezu između izgleda vašeg palca i vaših karakternih osobina.

Photo: Germielyn Balondo for Meow Gag

Oblik vašeg palca može vam reći nešto o vama. Verovatno imate jedan od pet oblika palca koje vam predstavljamo.

Na palcu postoji jedan deo koji povezuje njegov gornji i donji deo. Takođe, vaš palac može da bude savitljiv ili nesavitljiv. Pogledajte sliku iznad. Otkrijte koji je vaš palac i šta to govori o vama.

Tip A: Težite uspehu

Photo: Germielyn Balondo for Meow Gag

Gornja polovina vašeg palca je veća od donje. Imate sklonost da se protegnete što više možete, stalno težite savršenstvu i stalno razmišljate kako da ga ostvarite. Želite da uspete u životu i ta želja ponekad može da bude izuzetno jaka. Ako ostvarite uspeh, bićete zahvalni i skromni. Ove vaše osobine čine vas dopadljivim okolini.

Tip B: Smireni i zadovoljni

Photo: Germielyn Balondo for Meow Gag

Donji deo palca je veći od vaše gornje polovine. Vi ste smirena i zadovoljna osoba koja razume druge ljude. Vama se može verovati i ispunićete ono što obećate. Izuzetno ste ubeđeni u svoja uverenja i krasi vas skromnost. Cenite male i manje bitne stvari u životu.

Uživate u malim stvarima i možete da nađete zadovoljstvo u stvarima oko vas. Nećete zaboraviti ljude koji su vam pomogli da uspete, a i drugima ćete odati priznanje kada oni to zasluže. Niste bogati u novcu, ali zato jeste u ljubavi.

Tip C: Volite harmoniju

Photo: Germielyn Balondo for Meow Gag

Obe polovine palca su vam jednake veličine. Uvek pokušavate da nađete ravnotežu u životu. Volite kada je vaš svet harmoničan, i vi ste neko ko se uvek nađe između onih koji se svađaju ili se razmimoilaze.

Tražite ravnotežu i niste zadovoljni dok je ne pronađete. Neumorno uspevate da nađete dobro u drugim ljudima i lepotu u neprijatnostima. Ako naiđete na prepreku u životu, uvek tražite način da je rešite. Vaš život je zasnovan na emotivnoj i fizičkoj harmoniji.

Tip D: Prilagodljivi ste

Photo: Germielyn Balondo for Meow Gag

Vaš palac je savitljiv. Ako imate ovakav palac onda ste i vi u životu savitljivi, odnosno prilagodljivi. Uvek se brzo i lako prilagodite kada vam život spremi neku promenu.

Nemate problem da promenite svoje stanovište ako za to dobijete valjane razloge. Otvorenog ste uma što je korisno u životu. Nema mnogo ljudi koji imaju ovu neobičnu osobinu. 

Tip E: Dominantni ste

Photo: Germielyn Balondo for Meow Gag

Vaš palac nije savitljiv. Vi ste dominantna i istrajna osoba. Uvek ispunjavate svoja obećanja, ali u nekim pitanjima možete da budete nefleksibilni. Kada se odlučite da nešto uradite, učinićete to bez obzira na sve.

Vi ste osoba koja je vredna i na koju bližnji mogu da se oslone. Imate divnu ličnost zbog koje vas svi oko vas vole.