Kako se znaci u Zodijaku ponašaju kada su potajno zaljubljeni?

Kako se znaci u Zodijaku ponašaju kada su potajno zaljubljeni?

Dok se nekome na licu vrlo očigledno vidi da gaje romantična osećanja prema nekom, ima i onih koji su vrlo vešti u njihovom skrivanju. 

Foto: Shutterstock

Ponekad želimo da suptilno nagovestimo da nam se dopada, a ponekad jednostavno ne želimo da osoba to sazna, jer nismo sigurni u njegova osećanja.

Bilo kako bilo, svako od nas je priča za sebe kada je reč o zaljubljenosti. Zato vam otkrivamo kako se svaki znak u Zodijaku ponaša kada je zaljubljen.

Ovan

Ovan je sve samo ne stidljiv. Ako mu se neko dopada, on će ga okružiti kao čopor vukova. Ovan nije neko ko okleva kada je u pitanju prilazak osobi koja mu je dopada.

Kada mu neko zagolica maštu, Ovan će u glavi imati milion pitanja za datu osobu. Punom parom napred – je moto jednog Ovna.

Bik

Bik je neko ko će se pobrinuti da vas obori s nogu ako mu se dopadate. Međutim neće vam ukazati apsolutno poverenje na samom startu.

S Bikom u ljubavnoj priči, nikad zapravo nećete znati da li vas testiraju, ili su zaista zaljubljeni do ušiju. Ritual zavođenja će svakako biti prisutan, uz blage mere distance,piše Her Way, a prenosi Ženskimagazin.

Blizanci

Blizanac je neko ko ne zna da sakrije činjenicu da je zaljubljen. U njihovom pogledu se vidi iskra koja je prisutna, a kada su u društvu osobe koja im se dopada oni postaju simpatično sramežljivi.

S druge strane tu svoju sramežljivost će pokušati da sakriju pričom, ali će pri njoj zamuckivati i crveneti u licu.

Rak

Rak je veoma oprezan kada su njegova osećanja u pitanju. On je neko ko se ne otvara lako, ali kada se jednom zaljubi, to je do kraja života.

Budući da je izuzetno emotivan, Rak je vrlo pažljiv u početku, jer ne želi da ogoli svoja osećanja, iz straha da mu ljubav neće biti uzvraćena.

Lav

Lavovima nisu nepoznata javna iskazivanja naklonosti. Ako se dopadate jednom kralju džungle, on će naći načina da vas zagrli u javnosti, pa čak i poljubi ako mu se ukaže prilika.

Lavovi su izuzetno zaštitnički nastrojeni prema osobama koje ima se sviđaju, što znači da na njega uvek možete da se oslonite.

Devica

Budući da je vrlo organizovana, Devica i polju ljubavi pristupa na isti način. Kada se Devica zaljubi, osoba o kojoj je reč o tome neće imati pojma.

Ona će se pretvarati da je sve vrlo ležerno i neće otkriti svoja osećanja sve dok ne ugleda povoljan trenutak. To bi bio onaj kada postane apsolutno sigurna da i druga osoba oseća isto.

Vaga

Vage su istinski romantičati i osobe koje su uvek u potrazi za ljubavnim iskustvima. Iako poput Device mogu da se ponašaju vrlo ležerno i deluju neizainteresovano, to rade iz različitih razloga.

Vage žele da se uvere da je osoba koja im se dopada vredna njihovog truda. Tek tada su u stanju da joj otkriju svoja osećanja.

Škorpija

Iako spolja deluju vrlo sabrano i mirno, zaljubljene Škorpije vode neopisive bitke u sebi. Njihova spoljašnjost deluje nedodirljivo ali su zapravo iznutra vrlo nesigurne.

Ako nije sigurna da li se osoba koja joj se dopada već viđa sa nekim, ili ne oseća isto prema njoj, Škorpija će biti vrlo tajnovita. S druge strane ako joj taj neko otvoreno priđe i prizna šta oseća ona se neće ustručavati da uzvrati.

Strelac

Strelac nije neko ko na jednom mestu može ostati predugo. Čitav njegov život se svodi na pokret. Kada im se neko svidi, Strelčevi nastoje da sa njim provode što je moguće više vremena.

Strelac je taj koji se ne ustručava da napravi inicijativu i pozove osobu koja mu se dopada na sastanak ili zajedničko putovanje.

Jarac

Kada je zaista zaljubljen jedan Jarac, to je najkompletnije osećanje na svetu. Jarac najbolje funkcioniše kada detaljno ima isplaniran svoj emocionalni i ljubavni život.

On ne praktikuje slučajne afere ili flertovanja za jednu noć. Pre nego što napravi bilo kakav korak ka osobi koja mu se sviđa Jarac će je temeljno ispitati i proveriti.

Vodolija

Vodlija je neko ko posvećuje dosta pažnje svom poslu i karijeri. Ako je u situaciji da bira između osobe koja joj se sviđa i svoje karijere, i ako odabere ovo prvo, to je jasan znak da je Vodolija veoma zaljubljena.

Kao vrlo direktna osoba, Vodolija se neće ustručavati da otvoreno kaže šta oseća.

Ribe

Kada je Riba zaljubljenja, data osoba postaje njena muza. Budući da je po prirodi vrlo kreativna osoba, Riba će svoju muzu koristiti kao svoju inspiraciju za pesme i umetnička dela.

Riba je neko ko daje 100% sebe osobi u koju je zaljubljena.

Zatvoreno za komentare.