6 zanimljivih činjenica o osobama rođenim u znaku Jarca

6 zanimljivih činjenica o osobama rođenim u znaku Jarca

Ako se vaša beba rodila između 22. decembra i 20. januara, tada imate tvrdoglavog, pametnog i samouverenog, a opet osetljivog Jarca. Zanima li vas koje su karakteristike Jarca i kako bi horoskopski znak mogao uticati na dete? 

Foto: Shutterstock

1. Iako su zemljani znak, vaš odnos je vatren

Astrološkinja Anabel Gat je rekla da su "Jarčevi u vrlo vatrenom odnosu s majkama." Zbog osobine Jarca, intenzitet odnosa majke i deteta definitivno može stvoriti napetost i ponekad frustraciju.

Ne brinite se, jer bez obzira koliko su tenzije visoke, uvek možete pronaći razloge da se ponosite njima. I kako sazrevaju i odrastaju, dinamika vaših odnosa proći će kroz promene, a moguće je i da će vaše dete Jarac postati vaš najbolji prijatelj.

2. Vole doslednost i predvidljivost

Bez obzira da li je to rutina spavanja ili znate šta očekivati ​​tokom svojih dnevnih aktivnosti, Gat je takođe podelila da bebe Jarčevi uživaju predvidljivom roditeljstvu.

Iako to ne znači da ne možete uživati ​​u spontanim, novim stvarima, ponekad to može izazvati bebinu frustraciju kada im se dogodi nešto drugo ili neočekivano.

Jarčevi vole da budu spremni, pa ako znate da će im uskoro doći velika promena ili novo okruženje, pokušajte da razmišljate poput Jarca i pripremite svoje dete - i sebe - na nadolazeće iskustvo.

Foto: Shutterstock

3. Uspešni su

Prema BellyBelly-u, bebe Jarčevi su uspešni i uspevaju s novim izazovima. Ako primetite da postaju nezadovoljni, jednostavno im zadajte novi zadatak i to će ih ponovo pokrenuti.

Iako ponekad izgledaju kao vrlo ozbiljne bebe, oni žude za vašom pažnjom - jer imaju meku stranu koju neće uvek lako pokazati.

4. Oni su tvrdoglavi

Jarčevi su vrlo tvrdoglavi pa svoje naume najčešće realizuju bez puno buke i suza, s puno strpljenja i osećaja za pravi trenutak. Najbolja šansa da nateraš dete da radi ono što želi može biti podmićivanje - i toga se ne treba sramiti.

Dobra vest je da su Jarčevi sami po sebi nezavisni, pa će odstupanje od nekoliko minuta često omogućiti detetu da sve stvari razreši sam.

Foto: Shutterstock

5. Prilagođavanje je u njihovoj prirodi

Jarac je znak hibrida koza i riba, što znači sposobnost prilagođavanja bilo kojem okruženju. Dakle, čak i ako beba pokazuje frustraciju u novoj situaciji ili okruženju, nek vas uteši da će se na kraju besprekorno prilagoditi novom trenutku.

6. Izgledaju kao usamljeni... ali stvarno nisu.

Budući da su Jarčevi sjajni u prilagođavanju, to znači da mogu često napredovati u društvenim okruženjima i samostalno od malih nogu. Jarčevi su ipak stare duše, što znači da se savršeno vesele druženju kod kuće i verovatno će odlučiti da imaju samo par zaista bliskih prijatelja.

Zatvoreno za komentare.