Ko bi rekao - Ovaj hrčak trguje kriptovalutama i zarađuje više i od berze

Ko bi rekao – Ovaj hrčak trguje kriptovalutama i zarađuje više i od berze

Da, verovali ili ne - hrčak trguje kriptovalutama. Međutim, nije to neki mutirani glodar koji ima superinteligenciju, već mu u tom poslu pomaže vlasnik koji je omogućio gledaocima da ovu akciju prate na popularnom lajv strim servisu Twitch.

Foto:printscreen/Youtube

Hrčak koji je nazvan "Gospodin Goks" trguje kriptovalutama od 12. juna ove godine, i niže i više nego impresivne rezultate.

Prema podacima koji se redovno objavljuju na njegovom Tviter nalogu,

"Gospodin Goks" je ostvario profit od 24 odsto, što je više i od S&P 500 indeksa na Vol Stritu, i od najpoznatije kriptovalute na svetu, bitkoina u istom vremenskom periodu, prenosi "Biznisinsajder."

Foto:printscreen/Youtube

Vlasnik ovog hrčka je napravio posebnu kutiju koja omogućava trgovinu kriptovalutama, a hrčaka je slobodan da uđe u kutiju kada god želi.

Potrebno je da prvo, "gospodin Goks" trči na točku kako bi odabrao kriptovalutu sa kojom bi trgovao, a zatim da prođe kroz jedan od tunela, jedan za kupovinu i jedan za prodaju.

Na spisku valuta kojima trguje krzneni biznismen su Tron, Ripl, Kardano i Itirijum. 

Vlasnik hrčka koji se predstavlja kao "partner gospodina Goksa", u izjavi za medije je dodao da je svaka trgovina koju hrčak radi automatski podešena na oko 20 evra.

- Postoje planovi da Gospodin Goks dobije više kontrole i da mu se dozvoli da samostalno bira količinu valute koju hoće da kupi, ali to samo u slučaju da kanal dobije na popularnosti.

Do ovog petka, Gospodin Goks, je inkasirao 77 evra profita.

Inače, 2018. godine, jednom od predstavnika hrčaka već su poverena predviđanja kriptovaluta.

 Tada je Coinspot pokrenuo svoju IouTube emisiju pod nazivom "Hamster Insider."

Tokom njega, glodar je odredio kako će se tržište razvijati u narednih 10 dana, ali emisija nije dugo trajala.

Zatvoreno za komentare.