Koji je glavni fizički adut svakog horoskopskog znaka?

Koji je glavni fizički adut svakog horoskopskog znaka?

U svetu astrologije na definisanje osobe utiču i fizička obeležja svakog znaka. Svaki znak ima glavni fizički adut koji može da pomogne njegovom samopouzdanju.

Foto: Shutterstock

A poznavanje najbolje fizičke osobine osobi može da pomogne da bude sigurnija u sebe. Ako spadate u grupu onih koji tu sigurnost već imaju, poznavanje najbolje fizičke karakteristike samo će vam povećati samopouzdanje.

Zabavite se otkrivanjem najprivlačnijih karakteristika svakog znaka - od obrva do stopala!

Ovan: Obrve

Ovnovi znaju da je sve na njima super, ali njihove obrve su nešto što svako primeti. Pomoću njih dodatno naglašavaju svoju neustrašivost ili nevinost.

Bik: Usne

Bikovima su usne jedno od najprivlačnijih obeležja. Iako nije nimalo lako zadržati titulu osobe s najboljim usnama, Bikovima to polazi od ruke bez previše truda.

Blizanci: Ten

Prekrasan ten, baš poput bebinog, glavni je adut Blizanaca. Zbog njega izgledaju i osećaju se mlađim nego što jesu i to se vidi.

Rak: Stomak

Rakovi su poznati po stomaku koji je izvrsnoj formi. Leptirići koje često osećaju dodatna su im pomoć u održavanju forme.

Foto: Shutterstock

Lav: Kosa

Koji je najbolji način da Lav pokaže svoju nadmoć nego gustom, prekrasnom kosom. Kada Lavovi uđu u prostoriju privuku svačiju pažnju, a kosa im u tome puno pomaže.

Devica: Koža

Održavanje kože čistom i zdravom zna da bude težak zadatak, ali ne i Devicama čija je koža glatka i oduzima dah.

Vaga: Zadnjica

Predusretljive i šarmantne Vage koje su istovremeno nežne i ljubazne mogu se pohvaliti lepom zadnjicom.

Škorpija: Erogene zone

Škorpije su svesne svoje moći i znaju njome da upravljaju, a njihove najprivlačnije karakteristike čuvaju samo za one koji ih zaslužuju. Takvih je jako malo.

Foto: Shutterstock

Strelac: Leđa

Nošenje haljine golih leđa nikome ne ide od ruke kao ženama rođenima u ovom znaku. Na taj način znaju da će privući pažnju ljudi. Leđa su njihova snaga.

Jarac: Noge

Ako na nekome haljine i visoke potpetice izgledaju sjajno onda su to žene rođene u ovom znaku.

Vodolija: Stopala

Vodolijama su napredovanje i trčanje za slobodom omiljene aktivnosti, a u tome im pomažu stopala koja ne samo da su prirodno lepa, nego su tu da im pomognu da sigurno koračaju zemljom.

Ribe: Oči

Svojim prekrasnim očima Ribe vide mnogo dalje od same površine. Zahvaljujući svojim očima u stanju su da vole znatno dublje nego drugi.