Poruka za Megan Markl - "volela bih da čuje moju pesmu"

Poruka za Megan Markl – „volela bih da čuje moju pesmu“

Ana Đurić Konstrakta, naša predstavnica na prestižnom evrovizijskom takmičenju u Torinu nastupiće tokom druge polufinalne večeri, 12. maja. Ona se ne brine da li će njena poruka biti razumljiva publici, ali ne krije da bi volela da njenu pesmu čuje i Megan Markl!

Numera sa kojom će se predstaviti nosi naziv „In Corpore sano“ i jedna je od najintrigantnijih na ovogodišnjem takmičenju.

Uprkos tome što ima pesmu sa tekstom na srpskom i latinskom jeziku, što se dešava prvi put u istoriji Evrovizije, Konstrakta se ne brine da li će njena poruka biti razumljiva publici, ali ne krije da bi volela da njenu pesmu čuje i Megan Markl, koja se spomenje u istoj, piše 24sedam

- Ovo je pesma o zdravlju i atmosferi u kojoj živimo, koja je zdravlje stavila kao najveću vrednost. Trebao nam je kompulzivni aspekt tokom pesme, za koji smo odlučili da bude pranje ruku. Mislim da nastup ima veliki uticaj, posebno kada se zaroni u tekst. Imamo i titlove s vremena na vreme, tako da će se publika, nadamo se, povezati - rekla je Konstrakta za zvaničan sajt Evrovizije.

Foto: Shutterstock

Od kada je numera "In Corpore sano" izabrana za predstavnika, svi se pitaju: „Zašto baš Megan Markl", a sada je Konstrakta pojasnila: 

- Megan Markl ovde nije toliko važna, ali ona je predstavnik svih onih ljudi u medijima na koje smo fokusirani. Još me nije kontaktirala, ali bih volela da to čuje! Ovo je pesma o atmosferi u kojoj živimo, koja je zdravlje stavila kao najveću vrednost - rekla je Konstrakta.

Kako se pesma završava pitanjem - „I šta ćemo sad?, Đurićeva je pojasnila i zašto baš takav kraj. 

- To je poslednje što kažemo u pesmi. Ovo je pitanje koje nas ostavlja da razmišljamo o svemu što se dešava oko nas.

Zatvoreno za komentare.