"Kuća zmaja" - Procurele prve fotografije sa snimanja prednastavka "Igre prestola"!

„Kuća zmaja“ – Procurele prve fotografije sa snimanja prednastavka „Igre prestola“!

Televizija HBO najavila je da će novo poglavlje čuvene serije "Game of Thrones" ugledati svetlost dana 2022. godine. Prošlo je dve godine od poslednje sezone Martinove adaptacije i podeljenih reakcija kritike i publike.

Foto: IMDb

Nova serija pod nazivom "House of the Dragon" prati porodicu Targarijen u građanskom ratu čitav vek pre događaja koje smo gledali u "Igri prestola".

Serija se oslanja na knjige "Fire and Blood" i "The World of Ice and Fire", a snimanje je uveliko počelo u severnoj Irskoj.

Iako se o novoj seriji trenutno jako malo zna, osim naziva i da će ugledati svetlost dana sledeće godine, prethodne večeri na internetu su procurile fotografije sa snimanja.

Glumac Met Smit i glumica Ema Darsi fotografisani su u toku snimanja scene za prvu polovinu nove sezone serije.

Fanovi na društvenim mrežama složili su se da scena u potpunosti ima atmosferu "Igre prestola" i nadaju se da ih nova televizijska adaptacija neće razočarati kao poslednja sezona serije.

Kao i u slučaju prve sezone, osim Šona Bina, glumačku postavu ne čine poznata i velika imena filmske i televizijske industrije. Osim Olivije Kuk, ostatak glumačke postave je uglavnom nepoznat širokoj publici.

Serija je još uvek u ranoj fazi snimanja, pa će se još detalja o njoj otkriti u narednom periodu.

Zatvoreno za komentare.