Mart će za ova četiri horoskopska znaka biti mesec ljubavi

Mart će za ova četiri horoskopska znaka biti mesec ljubavi

Dan zaljubljenih je prošao, ali mesec ljubavi definitivno je ispred nas. Kada Venera, planeta ljubavi, lepote i zadovoljstva, uđe u znak Bika, četiri horoskopska znaka osetiće poboljšanje na području ljubavi, piše Elite Daily.

Foto: Shutterstock

U prevodu - ove horoskopske znakove u martu očekuje puno romantike:

Bik

Venera osobama u znaku Bika donosi senzualni šarm kojem će drugi teško odoleti. Takođe, i Bikovi bi mogli da osete iznenadnu privlačnost prema nekome, a za one koji su već u vezi, ova je energija savršena za eksperimentiranje i uživanje u odnosu s partnerom.

Foto: Shutterstock

Devica

Device bi u ovom razdoblju mogle da se prepuste divljim strastima. One ne vole da budu na nepoznatoj teritoriji, ali Venera im ukazuje da i u riziku ima lepote. Pred njima je zabavan mesec pun romantike i kreativnosti. Device koje nisu u vezi imaju velike šanse da sretnu nekog ko će ih konačno zaintrigirati u romantičnom smislu.

Škorpija

Ako ste u vezi, mogli biste ponovo proživeti fazu medenog meseca sa svojim partnerom. Venera vam pojačava šarm i gracioznost, a oni koji nisu u vezi imaju iznenadnu pojačanu potrebu da se povežu s nekim. Kakav god da je vaš romantični status, ako ste Škorpija, mart će za vas biti strastven mesec.

Foto: Shutterstock

Jarac

Zbog kreativnosti i romantičnosti koja vam dolazi od uticaja Venere osećate se samouverenije nego ikad. Više ćete voleti i sebe i druge, zbog čega bi i oni slobodni ovog meseca mogli napokon da se zaljube. Ako vidite nešto što želite, pravo je vreme da to ugrabite.