Van Gogh posvetio spot Mileni Dravić i Draganu Nikoliću

Van Gogh posvetio spot Mileni Dravić i Draganu Nikoliću

Grupa Van Gogh snimila je spot za pesmu "Gotovo je sve" sa poslednjeg studijskog albuma "More bez obala". "Ovaj spot je omaž vremenu iz kog dolazimo, uz potvrdu da prave vrednosti večno traju."

Foto: Instagram

"Ideja nam je bila da kroz energiju pokreta spojimo prošlo i sadašnje vreme. Za sliku iz prošlosti, prirodan odabir bila je serija "Obraz uz obraz", taj božanstveni, vanvremenski šou, uz koji smo se svaki put divili i radovali čaroliji Milene i Gage.

Foto: facebook

Sudeći po tome kako se senzibilitet njihovih pokreta kroz igru, uklopio uz ritam muzike i igru današnje publike, sasvim je očigledno da je taj "dodir obraza" bio ispred svog vremena. Neizmerno smo zahvalni reditelju Zdravku Šotri i RTS-u koji su nam dali saglasnost za korišćenje i emitovanje materijala", rekao je frontmen grupe Zvonimir Đukić Đule.

"Ovim spotom ispisujemo posvetu vremenu koje se ne zaboravlja, antologijskoj seriji "Obraz uz obraz", majstoru režije Zdravku Šotri, legendama Mileni Dravić i Draganu Nikoliću i svima vama koji ne pristajete na zaborav", dodao je muzičar.