"Na kitarata, Vasko Žabata": Bugarski hit zarazio Srbiju - a evo šta znače reči ove pesme

„Na kitarata, Vasko Žabata“: Bugarski hit zarazio Srbiju – a evo šta znače reči ove pesme

Brojni mimovi i šale nastali su kada je ova pesma preplavila društvene mreže. Celu Srbiju ovih dana zarazio je hit Vasko Žabata.

Foto: YouTube/printscreen

"Kamčia orkestar" ili u prevodu "Kombajn-vršalica" naziv je ovog bugarskog benda, a pesma koju je praktično u Srbiji probio Tik Tok, stara je čak osam godina.

- Na kitarata Vasko Žabata, toi ste sviri dragi gosti samo za vas" - reči su pesme, a to u prevodu znači: "Na gitari je Vasko Žaba, on će svirati, dragi gosti, samo za vas".

Mimovi na društvenom mrežama mnoge su nasmejali, a onda su nastale i brojne šale na račun Vaska Žabate.

- Zarazio sam se. Korona? Ne, Vasko Žabata - jedan je od šaljivih tvitova, a zatim se nižu:

- E sad kad sam otkrio šta je Vasko Žabata, treba isterati to iz glave.

Takođe, još jedan stih je ostavio utisak na Srbe, a to je: "Na mikrofona Ceca mecata, toi ste pei dragi gosti samo za vas". Reč je o prevodu: "Na mikrofonu je Ceca medved, ona će pevati, dragi gosti, samo za vas".

Komentari na Jutjubu su kategorija sami za sebe: "Zamalo da zaboravim da poslušam ovo 32. put danas", "Ko nauči pesmu dobija bugarsko državljanstvo, dopis sa vrha", "Ima da se razvedem pa da se ženim opet samo da mi ovo bude na svadbi.", itd.

Napravljene su i brojne parodije na Tik Toku, pa je tako postavljena scena iz hit serije "Breaking bad", dok je na televiziji u pozadini namontirano da ide spot za Vaska Žabatu.

@l.e.m.a.x #vaskozabata #vaskojabata🐸🥵 #breakingbad #foryourpage #foryou #fyp #salamanca #bulgaria #edit #idemo #zaba ♬ original sound - lemajić dr jovan

Zatvoreno za komentare.