Na nebu su se otvorila Lavlja vrata i do 14. avgusta treba da radite jednu stvar da biste imali sreće u budućnosti

Na nebu su se otvorila Lavlja vrata i do 14. avgusta treba da radite jednu stvar da biste imali sreće u budućnosti

Svake godine 8. avgusta na nebu se otvore Lavlja vrata ili Lavlja kapija, a uprkos tome što je energija ovog fenomena 8. avgusta bila na vrhuncu, trajaće sve do 14. avgusta, a blagodeti koje donosi osetiće se i nakon ovog datuma.

Photo: Pixabay

Lavlja vrata se otvaraju za vreme poravnanja Zemlje sa galaktičkim središtem i zvezdom Sirius, kada se stvara sasvim novi svet i prisutna je energija visoke frekvencije, a ovakvo ime nosi jer se dešava u doba vladavine Lava.

Photo: Pixabay

Ovo je period kada nam se srce otvara, težimo lepim emocijama, pružaju nam se neočekivane prilike za napredak, i uopšteno - u našim životima najednom će (bar na kratko) zavladati spokoj i sklad.

Ovo su dani kada se naša svest širi, postajemo svesni da sve zavisi od nas i da u sebi nosimo neverovatan potencijal.

Photo: shutterstock

Takođe, doneće nam dozu samouverenosti kakvu uglavnom nemamo, čak i egoizma, ali to treba prigrliti i zadržati, kako bi nam bila podsticaj da ostvarimo željene ciljeve.

Kako uglavnom sumnjamo u sebe i preopterećeni smo stresom i svakodnevnim obavezama, ovo je jedinstvena prilika da se fokusiramo na budućnost i iskoristimo skladnu energiju da konačno počnemo da vrednujemo sebe.

Photo: Pixabay

U periodu do 14. avgusta treba da se posvetite isključivo sebi, okružite dobrom energijom, pozitivnim ljudima i situacijama, te da intezivno razmišljate šta želite.

Sve što vam sada padne na um ima potencijal da se ostvari, ukoliko zaista verujete u to i radite na tome.

Zatvoreno za komentare.