Najbolji novogodišnji poklon za svaki horoskopski znak

Najbolji novogodišnji poklon za svaki horoskopski znak

Praznici su pred nama. Ukoliko tragate za savršenim poklonima za vama drage osobe, najbolje što možete da uradite je da pratite karakteristike njihovih horoskopskih znakova.

Foto: Shutterstock

Pogledajte šta je u horoskopu osoba za koju kupujete poklon i šta predlažu zvezde. 

Ovan 

Osobe rođene u ovom znaku su jako organizovane i takmičarski nastrojene, te je stoga planer ili rokovnik idealan poklon za njih. Uživaju u druženju sa dragim osobama i vole da ovekoveče njima drage trenutke pa će ih foto aparat ili kamera oduševiti. 

Bik 

Bikovi vole sve što ima veze s ukusima, mirisima i zvukovima. Neka slatka korpa može da bude odličan poklon, kao i ukusna hrana, kvalitetno vino ili mirišljava so za opuštajuću kupku. 

Foto: Shutterstock

Blizanci 

Imaju visoku inteligenciju,  jako su društveni i vole da budu u centu pažnje. Njihov idealan poklon su knjige i efektan odevni predmet kako bi uvek bili u primećeni na svakom koraku.

Rak 

Obzirom da najviše vremena provode u toplini svog doma, poklonite im ćebe ili bilo šta za kuhinju ili uređivanje doma. 

Foto: Shutterstock

Lav 

Lavovi vole skupe poklone pa zato sve što šljašti,  što je upečatljivo i unikatno je pravi izbor. 

Devica 

Devica koristi svoju odlučnost i upornost da bi pomogla drugima. Jako su produktivne i pouzdane kao prijatelji i kolege. Sve što ima veze sa organizacijom i motivacijom oduševiće Devicu.

Foto: Shutterstock

Vaga 

Počastite ih poklonom kojim će uživati u sopstvenom društvu. Vage su umetničke duše pa ima poklonite neko umetničko delo ili ručni rad. 

Škorpija 

Nešto crveno i upečatljivo, pomalo misteriozno. Seksi veš kao dobra opcija. 

Foto: Shutterstock

Strelac 

Vaučer sa spa vikendom je odličan predlog. 

Jarac 

Jarčevi su fokusirani na porodicu. Oduševiće se društvenim igrama. Takođe su i jako ambiciozni pa im možete pokloniti neki predmet sa motivacionom porukom. 

Foto: Shutterstock

Vodolija 

Njima je potreban unikatan i poseban poklon, kao što su i oni sami. Na primer kutija sa noževima za razne sireve ili neke originalne naočare. 

Ribe 

Duhovne Ribe prirodno privlače mistične stvari. Imaju bujnu maštu i obožavaju svet fantazije. Neka knjiga sa motivacionim porukama ili poezija može biti savršen poklon.

Zatvoreno za komentare.