Najbolji zavodnici u horskopu - Ova dva znaka su neodoljiva

Najbolji zavodnici u horskopu – Ova dva znaka su neodoljiva

Vaga važi za neodoljiv znak jer će učiniti sve da zavede pripadnicu lepšeg pola, ali... Ovo su najbolji zavodnici po Zodijaku!

Foto: Shutterstock

Lav

Pravi predator među znacima. Udvaranje je direktno, glamurozno i sa puno komplimenata.

Voli da partnerku ostavi bez teksta, a to postiže skupim poklonima, svojom pojavom i, naravno, inteligencijom. Ništa manje ne traži ni od partnerke.

U stanju je da svu svoju energiju i slobodno vreme posveti udvaranju kako bi osvojio svoj "plen". U stanju je da priredi takve trenutke koji večno staju u sećanju.

Muškarci Lavovi važe za velike ljubavnike, dominantne i strastvene osobe.

Vaga

Muškarac Vaga je naveći zavodnik. Obraća pažnju na sve i sve će uraditi da se lepša polovina oseća pored njega kao prava dama.

Njegove rekacije su spontane i on ništa ne radi na silu. Jednostavno ta magija zavođenja je u njemu. U spavaćoj sobi je pravi zavodnik, reči su mu pitke.

Uživanje pored muškara Vage je zagarantovano pa bila to i šetnja parkom. Voli kada je žena, pre svega dama, kada ima lepo i kulturno ponašanje i da je skladne građe.

Vaga nema svoj idelani tip žene (plavuša, crnka, visoka ili niska) njemu je najbitnije da ispred sebe vidi skladnu ženu.