Niko ne može da ih se otarasi - ovo su 4 najnapornija znaka u horoskopu

Niko ne može da ih se otarasi – ovo su 4 najnapornija znaka u horoskopu

Određni horoskopski znakovi važe za posebno naporne. Sa njima nećete lako izaći na kraj, ali ako se potrudite uspećete da ih osvojite.

 Foto: Unsplash

Samo se pre toga naoružajte strpljenjem, piše Luftika.

Ovan

 Foto: Pixabay

Iako velikodušne i tople naravi, pripadnici ovog znaka znaju da budu izuzetno teški i naporni zbog svog ponašanja usmerenog na traženje pažnje od drugih, uključujući dramu, manipulacije, glumljenje žrtve, pa čak i seksualno zavodljivo ponašanje usmereno na "pridobijanje ljudi".

Rak

 Foto: Shutterstock

Plemeniti Rakovi u svojim žutim minutama mogu da steknu brojne neprijatelje zbog kojih bi ovi oko njih radije pobegli iz svoje kože nego trpeli njihove ekstremne promene raspoloženja, teškoće u kontrolisanju besa i prolazne paranoje.

Vaga

 Foto: Shutterstock

Velike diplomate i jedan od najdruštvenijih znakova horoskopa ima i jednu vrlo mračnu crtu zbog kojih ih mnogi izbegavaju, naime vrlo su skloni pasivnoj agresiji. To podrazumeva kontradiktorna osećanja u trenucima stresa. Radi nerešenih osećaja manje vrednosti osciliraju između osećaja manje vrednosti i superiornosti. Ako se suoče s vlastitim ponašanjem, nemaju uvid u svoju krivicu već optužuju druge.

Riba

 Foto: Pixabay

Previše osetljivi i povučeni pripadnici ovog znaka mogu da budu teško podnošljivi ako ih uhvati melanholija. Tada su preterano osetljivi na svaki oblik kritike, pasivni su, neodlučni i prepuni kompleksa.