Najnoviji horor u rekordnom roku pokupio najbolje kritike i oduvao konkurenciju!

Horori su ponovo u modi. Nakon što je rimejk filma "It" trijumfovao na blagajnama u protekloj godini, "Get Out" nominovan za Oskara, a ostvarenja kao što su "The Babadook", "The VVitch" i "Veronica" pokupila pozitivne kritike, deluje kao da je pred ovim žanrom period komercijalnog procvata.

Najnoviji horor koji polako briše konkurenciju je "A Quiet Place", nedavno prikazan na festivalu SXSW. Zanimljivo je da je na sajtu Rotten Tomatoes u rekordnom roku dobio ocenu 100%.

Radnja filma se vrti oko čudovišta koja će ubiti ljude ako ih čuje i zbog toga je jako važno da oni ostanu što tiši. Ako si potpuno nečujan, ostaviće te na miru, ali čim napraviš i najmanji zvuk, uništiće te.

Zanimljivo je da je film režirao glumac i reditelj Džon Krasinski koji nam je najpoznatiji po svojoj ulozi u seriji "The Office", a koji je u braku sa novom Meri Popins Emili Blant i zajedno sa njom u ovom ostvarenju i igra glavnu ulogu.

Njih dvoje su roditelji koji se, logično, trude da budu što tiši kako bi preživeli. Kritičari su oduševljeni, a američka premijera je zakazana za 6. april.

Pogledajte trejler i budite tihi:

Pročitaj još