Napraviće vam pakao od života: 3 najljubomornija znaka u horoskopu

Napraviće vam pakao od života: 3 najljubomornija znaka u horoskopu

Blaži oblik ljubomore je primeran i dokaz je postojanja emocija. Ipak, oni teži oblici spadaju pod kategoriju patologije.

Foto: Shutterstock

Otkrijte u koju grupu spadate.

Škorpija

Foto: Shutterstock

Ovo je primer ekstremnih ljubomornih scena. I ne samo da je reč o ljubomori koja stvara nepodnošljivo peckanje u želucu, već je uključena igra strasti i uzbuđenja. Ljubomora Škorpiji ponekad, priznale one to ili ne, dođe kao afrodizijak. U stanju su da naprave scenu kakvu ni Tarantino ne bi smislio u svom scenariju.

Bik

Foto: Shutterstock

U ovom slučaju se radi o jednom koktelu posesivnosti sa primesama ljubomore. Nije li to isto, zapitaćete se. Ne baš. Bik voli da prisvaja stvari, ali i ljude i ne obazire se na konkurenciju. Ono što je njegovo mora biti samo njegovo ili će njegovo interesovanje za određenu osobu vrlo splasnuti. Nema deljenja, nema flertova. Fer plej.

Lav

Foto: Shutterstock

Suviše ponosan sa vrlo naglašenim egom, Lav vodi računa da ne bude prevaren, ponekad i malo opsesivnije. Ukoliko bi osetio da se nešto dešava iza njegovih leđa, ne bi najpre sebi mogao da oprosti. To sve dovodi u pitanje njegovu čast i renome. Ponekad ume reagovati vrlo burno i netaktično.

Zatvoreno za komentare.