Nema sumnje: Ovo je najzgodniji horoskopski znak!

Da je horoskop takmičenje za mis u kupaćim kostimima, znamo ko bi odneo pobedu. Jer na svakoj listi koja rangira znakove Zodijaka po izgledu, Strelac je izdvojen u startu kao najzgodniji.

Kao njegove opšte fizičke karakteristike navode se prosečna visina i sportska građa, a povezano s tim i sklonost ka različitim aktivnostima, nemiran duh i večita potraga za uzbuđenjima.

S druge strane, ukazuje se na njihov hedonistički pristup životu, koji ih može voditi ka preterivanju u hrani i piću.

Uprkos tome, oni opstaju sa reputacijom najzgodnijeg horoskopskog znaka, a dovoljno je da pogledamo, na primer, Tinu Tarner i da to prihvatimo bez pogovora.

 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Slavne žene rođene u znaku Strelca su i Britni Spirs, Skarlet Johanson, Džejn Fonda, Kristina Agilera, Tajra Benks, Mila Jovovič, Kejti Holms...

Među slavnim muškarcima rođenim u znaku Strelca su Bred Pit, Džim Morison, Džej Zi, Kirk Daglas, Džimi Hendriks, Brus Li, Ben Stiler, Džon Malkovič...

 

A post shared by Brad Pitt (@bradpittoffcial) on

Osim što dobro izgledaju i rade na sebi, pripadnici ovog znaka izuzetno su inteligentni, brutalno iskreni i puni života.

Zbog njihovog širokog osmeha i živosti, mnogi su spremni da im oproste gomilu nepromišljenih stvari koje su u stanju da izgovore bez imalo takta. Ali, nikad iz zle namere - nisu maliciozni i govore samo ono što zaista misle.

Zanimljivo je da u starijim godinama gotovo nikad ne pate od senilnosti. Pravi su idealisti i često se zanose idejama univerzalne ljubavi i mira u svetu.

Veoma su društveni i otvoreni. Imaju fantastičan smisao za humor i neumorno pričaju.

Pokreti su im vrlo brzi, mada često znaju da budu i trapavi.

Iako su veoma dobronamerni, kada primete da ljudi pokušavaju da iskoriste njihovu velikodušnost, nemilosrdno ih postavljaju na svoje mesto.

Ne podnose autoritet i uvek su za nove društvene pobune.

Vole rizik, čak u njemu i uživaju. Ništa ih ne može tako brzo oraspoložiti kao uspeh posle rizičnog poteza.

Znaju da budu vrlo neodgovorni, detinjasti i da odbijaju da prihvate ozbiljnost života.

Jednostavno su srećniji kada o tome ne razmišljaju i uživaju u svojoj bezbrižnosti. Večiti su optimisti. Osim toga, jako vole slobodu i prosto ih ne drži mesto. Obožavaju da putuju, a vole i sport i prirodu.

Pročitaj još