Neverovatni detalji u popularnim filmovima koje sigurno niste uočili

Neverovatni detalji u popularnim filmovima koje sigurno niste uočili

Filmaši vole da paze na svaki detalj, a neki su toliko dobro skriveni i toliko mudro promišljeni da mnogim gledaocima promaknu i nakon što su nekoliko puta pogledali neki film. Ovo su detalji u popularnim filmovima koje verovatno do sad niste primetili.

Foto: IMDb

BrightSide je prikupio nekoliko detalja iz popularnih filmova, što igranih, a što animiranih, koje sigurno nikad niste uočili, a nude za priču veoma važne informacije. Od "Trumanovog šoua", preko "Incredibles" pa sve do "Her" - ove su vam stvarčice sigurno promakle, a nude sasvim novi pogled na filmove.

1. Lik Džima Kerija u filmu "Trumanov šou" uz doručak uzima vitamin D koji se, između ostalog, uzima kada osoba nije dovoljno izložena sunčevoj svetlosti. To je bio jedan od "hintova"...

2. U animiranom filmu "Mali šef" natpis na Timovoj majici se nakon rođenja brata menja iz 01 u 02 što aludira na to da on više nije prioritet u životu njegovih roditelja.

Foto: IMDb

3. Scena iz "Titanika" kad Džek prolazi kraj dva muškarca koji gledaju dečaka kako se igra je bazirana na pravoj fotografiji s Titanika.

4. U filmu "Noć u muzeju: Bitka kod Smitsoniana" Kamunra kaže da bi sve mogao da ubije treptajem oka te nakon toga ne trepne do kraja filma.

5. Mr. Incredible iz "Incredibles" na stolu drži teglu punu metaka koji su se odbili od njega.

Foto: IMDb

6. U filmu "22 Jump street" Dženko na ramenu ima ožiljak koji je zaradio u "21 Jump street"

7. Tokom sastanka sa Samantom, Teodor iz filma "Her" na džepu ima šnalu koja pridržava mobilni kako bi ona sve mogla da vidi...

8. U "Thor: Ragnarok " Hela odmah shvata da je rukavica za Kamenje beskonačnosti lažna jer je za desnu ruku, a i gledaoci to mogu brzo da shvate jer Tanos rukavicu nosi na levoj.