Novi "Džoker" će biti zabranjen za maloletne!

Novi „Džoker“ će biti zabranjen za maloletne!

Novi film o jednom od najpopularnijih negativaca, "Džoker", trebalo bi da nosi oznaku "R",  što za tržište Severne Amerike znači da je namenjen za publiku stariju od 17 godina. Detalj je otkrio reditelj Tod Filips na svom Instagramu uz objavu nove slike Džokera, kojeg će ovekovečiti Hoakin Feniks. 

Foto: IMDb

"Džoker" u bioskope stiže 4. oktobra i izgleda kako bi u filmu mogla da bude prikazana sva ludost jednog od najvećih Betmenovih neprijatelja. Iako je teško očekivati da će bilo ko nadmašiti Hita Ledžera i njegovu ulogu u "Vitezu Tame", same reči režisera Filipsa, da je radio film bez ikakvih ograničenja mogle bi da znače da nas očekuje prava poslastica. Filmovi o superherojima često ciljaju na širu publiku, pa i onu mlađu, ali Dedpul i Logan, koji su dobili istu oznaku, ostvarili su sjajne rezultate.

Iako MPAA još nije službeno ocenio film, čini se da je Filips poprilično uveren kako će se to dogoditi: "Nosiće oznaku 'R'. Dobio sam puno pitanja u vezi s tim. Pretpostavio sam da ljudi već znaju", napisao je uz komentar objave nove slike iz filma. 

Na slici vidimo Feniksa kako nanosi šminku za ulogu Džokera.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Todd Phillips (@toddphillips1) дана