Numerologija otkriva kakav će vam biti avgust

Numerologija otkriva kakav će vam biti avgust

Neki u brojke veruju više nego u slova. Pa ako ste od onih koji se oslanjaju na numerologiju ovo je pravi tekst za vas.

Photo: shutterstock

Za početak, izračunajte svoj broj, a to ćete uraditi ovako:

Svaka planeta u astrologiji ima svoje ime, a u numerologiji svoj broj. Sunce je 1, Mesec 2, Jupiter 3, Neptun 4, Merkur 5, Venera 6, Uran 7, Saturn 8 i Mars 9. I kao što one utiču na nas, tako utiču i brojevi.

Photo: shutterstock

Svako od nas pak poseduje sudbinski broj koji se dobija prostim sabiranjem datuma rođenja.

Na primer, ako ste rođeni 15. 3. 1982, saberite: 1 + 5 + 3 + 1 + 9 + 8 + 2 = 29; a zatim i dve dobijene cifre: 2 + 9 = 11; a onda i poslednje dve, sve dok ne dobijete prost broj: 1 + 1 = 2. Vaš sudbinski broj je, dakle, broj 2.

Broj 1

Photo: Pexels

Ljubav: U avgustu ćete prolaziti kroz različite krize kada su u pitanju vama bliski ljudi. Moguće da ste se konačno suočili s istinom koju je neko dugo od vas namerno krio. Možete otkriti da vas je partner slagao ili vam prećutao nešto vrlo važno.

Ako budete otkrili da vas je prevario ili u isto vreme imao paralelnu vezu, znajte da ste za pakao kroz koji sada prolazite dobrim delom i sami zaslužni pošto niste hteli da obratite pažnju na signale i upozorenja koja su vam povremeno stizala.

Bilo vam je lakše da skrenete pogled na druge stvari, ne želeći da sebi priznate istinu.

 Photo: Shutterstock

Posao: Gledajte da se na poslu što više okupirate obavezama kako ne biste imali vremena da razmišljate o privatnim problemima. To će vam sada dosta pomoći da prebacite fokus na nešto drugo i skrenete misli.

Pokušajte da ono što vas opterećuje ostavite kod kuće pre nego što pođete na posao. U protivnom, može vam se desiti da se rasplačete pred kolegama ili klijentima, zbog čega se možete osećati postiđeno i jadno.

Neko će vam vratiti dug koji ste odavno zaboravili i otpisali ga.

Zdravlje: Poprilično se već neko vreme osećate bezvoljno i nemotivisano. Neko vama blizak se može prehladiti ili lakše razboleti, pa ćete biti u prilici da ga negujete. To će vam, koliko god vam je teško, dati povod da se pridignete.

Shvatićete zaista gde leži smisao vašeg života i šta vam je zaista važno u životu.

Broj 2

Photo: Pexels

Ljubav: Ovo je period kada ćete napokon moći da se mirne duše okrenete budućnosti. Na pomolu su nova poznanstva i ljubavi. Period usamljenosti je iza vas i sada se konačno vraćate sebi, osveženi i spremni za nove početke.

Bićete u situaciji da se osećate pomalo čudno i zbunjeno i da ne znate kakav stav da zauzmete prema nekim osobama. Opustite se, bićete u pravo vreme na pravom mestu, a situacije će vam se spontano nameštati.

 Photo: Shutterstock

Posao: Došlo je vreme za nove početke i što se posla tiče. Ukoliko ste krenuli s nečim novim i strepite kako i da li ćete se adekvatno snaći, ne brinite se. Mnoge stvari će vam se otvarati spontano, u hodu.

Iskrsavaće nove prilike, a vi ćete uspevati jednu po jednu da iskoristite povoljno za sebe. Istina je da se nalazite na novom i dobrim delom nepoznatom terenu, ali ćete sada dobiti priliku da radite s više entuzijazma, poleta i strasti. Samo napred!

Zdravlje: Nemojte preterivati sa poslom, vežbama ili fizičkim trošenjem bilo koje vrste. Stići ćete sve na vreme da završite. Ne nabijajte sebi bespotrebnu tenziju i dodatni stres. Čuvajte se u saobraćaju.

Broj 3

Photo: Pexels

Ljubav: U avgustu ćete biti okrenutiji porodici i deci, uživaćete u društvu ukućana negde u prirodi. Ukoliko priželjkujete proširenje porodice, sada je pravo vreme da poradite na tim planovima. Slobodne Trojke se mogu osećati dosta skučeno i ograničeno zbog nedostatka novca, te će zbog toga izbegavati druženja s drugim ljudima.

 Photo: Shutterstock

Posao: Ovo je period pojačanog i nepredviđenog trošenja novca, neplaniranih i iznenadnih troškova koji će morati hitno da se saniraju, pa ćete se zato, koliko god da zarađujete, a novac vam stalno prolazi kroz ruke, imati osećaj da nemate i ne zarađujete dovoljno.

Može se desiti da morate da se pozajmite, što vam neće pasti baš lako, ali ćete uvideti da je sada to za vas jedina opcija.

Zdravlje: Problemi s varenjem, disanjem i variranje krvnog pritiska. Pripazite na tečnu ili polutečnu hranu koju uzimate, moguće trovanje.

Ne libite se da porazgovarate i zatražite savet od onih koje volite. Niste sami i mnogi su spremni da vam pomognu i da vam se nađu.

Broj 4

Photo: Pexels

Ljubav: Četvorkama se u avgustu smeši mnogo toga lepog. Pojaviće se više osoba koje će želeti vezu s vama. Opustite se i uživajte u trenutku. Ne morate uvek sve da znate o ljudima koje srećete u samom startu.

Neće vam se ništa loše desiti i nećete ništa propustiti ukoliko dozvolite sebi da budete opušteni i spontani. Nemojte pronalaziti izgovore kako biste lakše izbegli druženja sa ljudima koji će vas pozivati u društvo.

Mogli biste propustiti mnogo toga lepog i razočarati prijatelje koji računaju na vas.

 Photo: Shutterstock

Posao: Što se posla tiče, vreme je da malo više poradite na svojim poslovnim kontaktima. Može vam se dogoditi da se uživo sretnete s osobom koju znate izvesno vreme, ali sa kojom ste komunicirali isključivo telefonom, a koja će na vas ostaviti jak pozitivan utisak.

Neko vreme ćete pokušavati da se oduprete emocijama koje će probuditi u vama, ali vam se veza smeši svakako. Novac vam stiže sa više strana.

Zdravlje: Dobro se osećate. Izbegavajte preterano izlaganje suncu. Prekontrolišite vid.

Broj 5

Photo: Pexels

Ljubav: Avgust vam može doneti mnogo nezadovoljstva u partnerskim odnosima. Moguće da će partner imati previše poslovnih obaveza i da neće imati vremena za vas, što će u vama stvoriti osećaj odbačenosti i želju da neke stvari odmah raspravite.

Suzdržite se od svađa i provokacija. Može se desiti da u besu kažete nešto preko čega vaš partner neće hteti da pređe i da tako sami budete krivi za raskid.

Budite strpljivi. Sledećeg meseca ćete imati priliku da negde zajedno otputujete i nadoknadite propušteno vreme.

 Photo: Shutterstock

Posao: Bez obzira na to što je leto, sezona godišnjih odmora i raspust, avgust ćete provesti radno. Imaćete utisak da jedino vi radite, a da se svi drugi odmaraju. Mnoge kolege s kojima radite su na odmorima, pa ćete morati da preuzmete i deo njihovih obaveza.

To će vam doneti dodatnu tenziju, pa ćete biti pred pucanjem. Samo polako, već idućeg meseca ćete odahnuti i otići na dugo očekivani godišnji odmor.

Zdravlje: Problemi sa kičmom, zglobovima i cirkulacijom. Čuvajte se mogućeg pada. Više se šetajte.

Broj 6

Photo: Pexels

Ljubav: Ulazite u mesec kada treba da se maksimalno opustite i uživate. Ukoliko imate obaveze koje od vas zahtevaju dosta posvećenosti, odložite ih za neko drugo vreme. Sad nećete ništa moći da završite, samo ćete se bespotrebno nervirati i gubiti vreme.

Spakujte kofere i otputujte na more negde preko. Ako neki prijatelj na koga ste računali neće moći da vam se pridruži, ne remetite svoje planove. Ovo je vaših pet minuta koje ste dugo čekali. Smeši vam se letnja romansa.

 Photo: Shutterstock

Posao: Posao može i da sačeka. Dobro ste raspoloženi, a ni džepovi vam nisu prazni. Podignite platu, spakujte kofere i na odmor. Ako nekome poslovno hitno zatrebate, može vam pisati na mejl.

Može se desiti da odete na odmor s osobom koju poznajete preko posla, a sa kojom ste nedavno počeli i privatno da se družite i da izlazite. Srećan put!

Zdravlje: Čuvajte se sunčanice i dehidratacije. Ograničite unos hrane i ne preterujte s alkoholom. Moguća visoka temperatura i bolovi u grlu, kao i problemi s ušima i sluhom.

Broj 7

Photo: Pexels

Ljubav: Sedmice se u avgustu mogu iznenada zaljubiti i izgubiti glavu za nekim na prvi pogled. Kako ste inače u životu skloni ekstremima, ovo neće biti ništa novo za vas. Ići ćete na sve ili ništa da biste bili s osobom na koju ste se ozbiljno namerili.

Pripazite samo da ne budete izigrani i odbačeni kada se najmanje nadate, jer se verovatno radi o osobi koja nije slobodna i kojoj možete biti samo prolazna avantura.

Sami ćete biti krivi ako budete povređeni jer često ne želite da vidite i čujete ono što vam ne odgovara, već tvrdoglavo i sebično srljate u propast.

 Photo: Shutterstock

Posao: Avgust za vas može biti poslovno jako uspešan, posebno ako radite samostalno ili često putujete poslom. Kontakti sa strancima sada vam donose nove i povoljne šanse za proširivanje posla, kaо i mogućnost da dodatno zaradite veći novac.

Ukoliko ste advokat ili radite u sudu, možete imati problema u komunikaciji s ljudima. Ako vam se neki prijatelj obrati za pomoć, nemojte ga izneveriti.

Zdravlje: Čuvajte se ekstrema i preterivanja u bilo čemu. Moguć je nagli skok ili pad šećera u krvi. Opasnost od nesvestice i mučnine na putovanju. Nemojte sedati za volan ukoliko se pre toga niste dobro odmorili i naspavali.

Broj 8

Photo: Pexels

Ljubav: Bilo bi dobro ako biste u ovom periodu mogli negde da otputujete, da se malo izmestite, pa makar i na dan-dva. Ukoliko vas neko od prijatelja pozove da mu se pridružite na kraćem putu, prihvatite bez razmišljanja.

Između vas i partnera je sada došlo do kulminacije svega onoga što kao problem tinja već mesecima. Suzdržite se od dodatnih rasprava, samo ćete još više pogoršati inače napetu situaciju.

 Photo: Shutterstock

Posao: Što se posla tiče, imaćete šansu da steknete nove saradnike i da osvežite poslovnu situaciju. Neko vas može poslovno povezati s osobom koja živi ili radi u inostranstvu, a sa kojom možete imati uspešnu poslovnu saradnju narednih nekoliko godina.

Ako se bavite uvozom tehnike ili uvozom i prodajom automobila, nadajte se većem profitu.

Zdravlje: Vreme je da počnete s novim režimom ishrane. Ne bi bilo loše da potražite savet nutricioniste. Prekontrolišite masnoće u krvi. Moguća masna jetra i povišeni holesterol i trigliceridi.

Broj 9

Photo: Pexels

Ljubav: Mnogo Devetki će ovog avgusta stati na ludi kamen. Sada je pravo vreme za ljubav, brak, planiranje potomstva ili sređivanje ili kupovinu nekretnine. Novac koji ste uspeli da sklonite i prištedite sada će vam dobro doći za rešavanje pomenutih porodičnih pitanja.

Takođe, možete se nadati i dobijanju nasledstva od roditelja ili roditelja vašeg supružnika. Slobodne Devetke mogu ući u vezu sa nekim ko je u svom poslu izuzetno uspešan i poznat.

 Photo: Shutterstock

Posao: Na poslu možete imati dodatna zaduženja i obaveze koje će vam nametnuti pretpostavljeni. Nećete biti spremni da sarađujete jer se već neko vreme nalazite u situaciji da trpite i ćutite.

Nećete želeti da popustite ovoga puta i zbog toga možete doći u ozbiljan sukob sa poslodavcem. Bićete spremni da, ako bude potrebno, date i otkaz.

Zdravlje: Pritisak, tenzija, napetost, nervoza, a sve zbog posla. Priuštite sebi kraći predah od posla i obaveza. Prijala bi vam masaža ili odlazak u spa centar. Zaslužili ste.

Zatvoreno za komentare.