Oni se smatraju najinteligentnijim horoskopskim znakom

Oni se smatraju najinteligentnijim horoskopskim znakom

Od najmlađih dana Blizanci impresioniraju druge svojom duhovitošću i dovitljivošću. Oni mogu biti stručnjaci u raznim područjima jer su izuzetno radoznali. Stoga su Blizanci najpametniji horoskopski znak.

 Foto: ShutterStock

Imaju nekoliko talenata jer je znak dvojak. Međutim, bez obzira koje područje ličnog rasta Blizanci odaberu, oni shvataju sve i postižu izvanredne rezultate.

Preduzimljivi su i snalažljivi. Svetli intelekt je njihov dar koji nadoknađuje nedostatak fokusa koji je pozadina njihovih neverovatnih mentalnih sposobnosti. Blizanci su najinteligentniji horoskopski znak - to potvrđuje činjenica da Blizanci mogu da se pohvale da imaju najveći broj nobelovaca u odnosu na druge znakove.

Sveukupno, Nobelovu nagradu dobilo je 97 Blizanaca, uključujući Boba Dilana, kontroverznog dobitnika Nobelove nagrade za književnost.

To što su Blizanci na vrhu ne treba da iznenađuje - oni su inteligentni jer njihovim znakom vlada bistri Merkur. Blizanci imaju i onu svoju negativnu stranu koja se često ističe, neki znaju da ispadnu dvolični, usmereni samo na sebe, ali s njima je uvek zabavno, uz to što su inteligentni.

Oni su uvek glavni na zurci, ali znaju da budu skloni i dubljim emocionalnim razgovorima s ljudima koji im se otvore i kojima treba pomoć i pravi su prijatelji u nevolji.